best friends 03: Verzorging & accessoires

Naast aandacht en voeding heeft jouw beste vriend ook verzorging nodig. Een goede vachtverzorging is net zo belangrijk als goede voeding. Onze verzorgingsproducten zijn mild en dus ook geschikt voor gevoelige vachtvriendjes. Kleur- en geurstoffen zijn uitgesloten en daardoor zijn onze producten zeer prikkelarm.

Doeken, handschoenen en BRUSH TEX

De kwaliteit van onze microvezels ken je waarschijnlijk al. Ook voor onze beste vrienden hebben we een aantal mooie producten die veel vuil/vocht kunnen opnemen en heerlijk aanvoelen voor jezelf en voor jouw beste vriendje. De grote variant van de VACHTVERZORGINGSDOEK is ook geschikt voor paarden. Onder de plaatjes zie je de doeken ook in actie.

   

 

De vezel van de POOTJESDOEK is er ook in een handig handschoen-formaat.

De BRUSHTEX ken je wellicht vanuit de SYMBIOTISCHE REINIGING, maar deze heeft een leuke best friends uitstraling.

    

Verzorgingsproducten

De shampoo voor je beste vriend is niet dezelfde shampoo als voor jezelf. Dat heeft te maken met pH-waardes.

De best friends POOTJESBALSEM biedt verzorging en bescherming (bijv. tegen strooizout in de winter).

   

De VACHTVERZORGINGSHANDSCHOEN is ideaal voor een milde borstelbeurt, die voor jouw beste vriends aanvoelt als een massage. Losse haren blijven hangen in de handschoen en kunnen makkelijk verwijderd worden. De handschoen kan ook gebruikt worden bij het wassen. Zowel voor honden, katten, konijnen als ook voor paarden.

De VACHTGLANSSPRAY doet precies wat hij zegt en biedt dus een mooi glanzende vacht.

   

In onderstaand filmpje zie je de VACHTVERZORGINGSHANDSCHOEN in actie.

 

De oren en de ogen van honden kunnen ideaal en veilig gereinigd en verzorgd worden met de CARE SPRAY en VERZORGINGSDOEKJES.

   

De ALOE VERA VERZORGINSSPRAY is de eerste hulp bij ongelukjes en bij een schrale of geïrriteerde huid.

Na een insecten- of tekenbeet is de CALMING FLUID ideaal omdat deze ook de jeuk vermindert.

   

De DENTAL KAUWBOTTEN (zie onderdeel Hondenvoer en – snacks) zijn goed voor de verzorging van de tanden. Tanden poetsen kan met de best friends TANDVERZORGINGSGEL in combinatie met de FINGERLING.

Dekens en overig

Ten slotte hebben we nog wat andere mooie en aanvullende producten binnen de best friends lijn. De KNUFFELDEKEN wordt “stiekem” ook door veel mensen gebruikt die niet eens huisdieren hebben als lekker zacht dekentje voor op de bank. Hieronder de KNUFFELDEKEN, SNUFFELMAT en HONDENMAND in actie.

 

De MIMI-deken is hiervoor iets te klein, maar dat is dan weer een lekker zacht dekentje voor baby’s.

   

De best friends REISDEKEN is een ideale reisgenoot voor jouw beste vriendje. Op reis/bezoek heeft jouw beste vriend een herkenbaar plekje lekker op te liggen of spelen.

Hieronder zie je diverse producten (waaronder de REISDEKEN) in actie.

 

De TRAINEE BAG is makkelijk voor het belonen van de hond tijdens de hondentraining of bij het uitlaten.

Voor het uitlaten kan de HONDENHALSBAND en LEIRIEM worden gebruikt.

 

Tijdens het uitlaten kan de HONDENDRINKFLES goed van pas komen. Zeker tijdens warme dagen is het belangrijk dat jouw beste vriend voldoende vocht binnenkrijgt.

 

De Voerbak onderlegger is een perfecte ondergrond voor de voer- en evt. drinkbak. De bakken glijden niet weg, de ondergrond blijft schoon en de vloer wordt beschermd tegen voer- en waterplekken.

Na het uitlaten en/of eten is het tijd om te relaxen en dat kan heerlijk op het HONDENBED.

Voerbakken voor op reis. De voerbakken zijn makkelijk mee te nemen voor op reis. Met de Duo voerbak kan er gegeten en gedronken worden. Na de maaltijd kunnen de bakken makkelijk opgeborgen worden en kunnen indien het niet anders kan ook pas later schoongemaakt worden.

De best friends WASZAK XL is een lekkere grote waszak, die ervoor zorgt dat de losse haren wel uit het wasgoed (KNUFFELDEKEN, POOTJESDOEK, etc.) gaan, maar niet los in je wasmachine terecht komen.

Ten slotte nog aandacht voor de best friends sluitclips. Makkelijk om de zakken droogvoer goed te kunnen afsluiten, zodat de brokken ook lekker blijven.

 

Klik hier of op onderstaand plaatje voor de andere onderdelen van proWIN best friends demo.