best friends 04: hondenvoer & -snacks

Hondenvoer & -snacks

In dit onderdeel wordt aandacht gegeven aan ons droogvoer, ons natvoer en onze snacks van proWIN best friends voor honden.

Droogvoer voor honden & puppy’s

Alleen de beste ingrediënten worden gebruikt voor de brokken. Een hoogwaardige vleesbasis met daaraan toegevoegd waardevolle oliën en belangrijke vitale stoffen. Denk hierbij aan lijnzaad en druivenpitolie. Een mild stoomproces zorgt ervoor dat de vitamines beschermd worden en het komt de onmiskenbare verse smaak ten goede.

De diverse smaken zorgen ervoor dat er voor jouw hond steeds weer afwisseling in het eten is. Dit zorgt ervoor dat de smaakpapillen van de hond telkens weer geprikkeld worden. In onderstaand plaatje kun je zien hoe het droogvoer is opgebouwd.

De basis van de voeding zijn de goed verteerbare eiwitten of wel proteïne van één dierlijke eiwitbron. Eiwitten zijn nodig voor groei, het spierstelsel en de stofwisseling. De 2e stap zijn de koolhydraten, zij leveren de energie. De 3e stap groenten, ook wel vitaliserende stoffen genoemd. Deze dienen vers te zijn en zorgen voor de vitamines. De 4e stap zijn vetten en oliën. Ook dit zijn energieleveranciers. Als laatste en 5e stap komen de mineralen. Mineralen kan het lichaam zelf niet aanmaken en moeten via de voeding opgenomen worden. Onze beste vrienden hebben mineralen nodig voor spieropbouw en voor het goed laten functioneren van vitale organen.

Natuurlijk mogen we onze puppy’s niet vergeten. Met veel liefde en enthousiasme worden ze in het gezin opgenomen. De hele dag zijn zij bezig met het ontdekken van de wereld en zichzelf. Daarnaast moeten ze nog van alles leren. Allemaal activiteiten die veel energie vragen van de puppy. In deze fase is het ontwikkelen van de spieren erg belangrijk. Het puppyvoer van best friends is veel meer dan premium voer, namelijk super premium voer. Het best friends puppyvoer bevat een hoog gehalte van licht verteerbare eiwitten van gevogelte met daarnaast de belangrijke mineralen voor goede botvorming en groei.
Het perfect puppyvoer bevat de eiwitten van lamsvlees en is graanvrij.

Tips:
– Van de puppybrokjes kun je door het toevoegen van warm water een lekker sausje maken. Dit vergemakkelijkt de overgang naar brokjes.
– Wanneer een hond weer aan moet sterken na ziekte is het puppyvoer daar zeer geschikt voor.
– Ook voor drachtige honden en hondenmama’s is het puppyvoer zeer geschikt.

Onderstaand een overzicht van het best friends droogvoer voor de honden.

Natvoer voor honden en puppy’s

Een holistisch voedingssyteem van topkwaliteit op basis van vers vlees. Het aandeel vers vlees bedraagt tot wel 98,5 % (afhankelijk van de soort). Het natvoer is helemaal vrij van granen, kleur-, lok- of conserveringsstoffen. Het wordt zonder vleesmeel, soja eiwitten of kunstmatige aroma stoffen gefabriceerd.

Het bevat verse groenten en waardevolle oliën. De meeste soorten bevatten monoproteïne, daarom erg fijn voor honden die last hebben van allergieën. Als een hond bijvoorbeeld allergisch of overgevoelig is voor rund kun je heel makkelijk bepalen welke varianten niet en welke wel geschikt zijn. I.v.m. volledige transparantie en veiligheid worden alle ingrediënten op het etiket vermeld. proWIN is behoorlijk uniek in diervoedingland als het gaat om hoe compleet en hoe gedetailleerd de ingrediënten worden vermeld.

Onderstaand het natvoer-assortiment voor honden en puppy’s van proWIN best friends.

Waarschijnlijk wist je al dat er hele goedkope blikken natvoer te koop zijn. In onderstaand plaatje zie je de opbouw van een deel van de productiekosten. Naast de productiekosten zijn er dan ook nog kosten voor marketing, distributie, winkels en dergelijke. Daarnaast moet er natuurlijk ook nog winst gemaakt worden door de fabrikant en door de winkel(keten). Je kunt jezelf dan terecht afvragen wat er dan nog in het blik kan zitten aan voeding.

Snacks voor honden & puppy’s

Ons best friends assortiment bevat ook veel lekkere premium snacks voor tussendoor. Alle snacks zijn natuurlijk, goed verteerbaar en ideaal geschikt als beloning. Van natuurlijke dental snacks tot heerlijke training snacks. Onze snackserie heeft alles wat een hondenhart sneller laat kloppen!

Onze lekkernijen zijn van de beste en natuurlijke grondstoffen gemaakt. de producten zijn vrij van suikers, kunstmatige conserveringsmiddelen, aroma’s en kleur- en lokstoffen. Er worden alleen pure natuurlijke antioxidanten gebruikt. Je kan er dus van uit gaan dat je iets goeds doet voor je viervoeter!

 

Ons Snack assortiment:

• Snack Kalkoen met pompoen 90 % kalkoen, pompoen, zoete aardappel, etc.
• Snack Haas met groene thee 45 % hazenvlees, aardappel, rode biet, groene thee, etc.
• Snack Hert met peer 45 % hertenvlees, aardappelen, pompoen, peer, etc.
• Beef Sticks 96% rundvlees en cassavemeel (sticks kunnen in kleine stukjes gebroken worden)
• Visrolletjes 95% vis, erwtenvezels, etc.
• Dental Kauwbot 96% runderhuid, salie en mineralen die de tanden reinigen.
• Puppy- en Seniorkauwbot 96% runderhuid (runderhuid wordt eerst versnipperd en dan geperst, daardoor zachter) met een heerlijke vulling van pens en bullepees).
• Zomer Kauwbot Pina Colada, 94% runderhuid met ananas, kokosnoot, etc.
• Winter Kauwbot Rund met fazant en veenbessen, 90% runderhuid, fazant, veenbessen, sinaasappel, etc.
• Gedroogd Rundvlees 100 % lucht gedroogd rundvlees
• Runderoren 100 % lucht gedroogd rundvlees

Onderstaand een overzicht in beeld van de best friends snacks voor honden en puppy’s.

Er zijn ook snacks (VIS SNACKS en GEVOGELTE SNACKS) die zowel voor hond als ook voor de kat geschikt zijn.

 

Klik hier of op onderstaand plaatje voor de andere onderdelen van proWIN best friends demo.