best friends 05: Kattenvoer & -snacks

Kattenvoer & -snacks

In dit onderdeel wordt aandacht gegeven aan ons droogvoer, ons natvoer en onze snacks van proWIN best friends voor katten en kittens.

Droogvoer voor katten en kittens

Katten behoren tot de fijnproevers in de dierenwereld. Ze houden van afwisseling. Wat ze vandaag lekker vinden, daar kunnen ze morgen hun neus voor ophalen. Het zijn echte prooieters. Vlees en vis moeten altijd op het menu staan. De spijsvertering van de kat is helemaal gericht op het verteren van dierlijke eiwitten. Voor de kat geldt: hoe natuurlijker, hoe beter.

Het best friends droogvoer voor katten wordt geproduceerd door een speciaal en hoogwaardig productieproces. Er wordt bijvoorbeeld gestoomd om de belangrijke natuurlijke ingrediënten te behouden. Mout en biergist worden toegevoegd voor de smaak. Er worden aan de voeding geen chemische stoffen toegevoegd zoals conserverings-, kleur- of aromastoffen. Tevens is het voer vrij van suikers en soja. Onderstaand een overzicht.

In het filmpje hieronder smikkelt deze huistijger van het droogvoer van proWIN best friends.

 

Dan hebben nog onze kittens, de kleine avonturiers. Niets is veilig voor deze jonge diertjes. Dozen, banken, gordijnen, balletjes, bloemetjes en ga zo maar. De hele wereld willen ze ontdekken. Ze hebben in hun groeiproces rijke voeding met een hoge energiewaarde nodig. Het proWIN premium kittenvoer bevat dierlijke eiwitten en goed te verdragen vetten. Het bestaat uit vers gevogelte en Chiazaad. Chiazaad werkt darmregulerend en daardoor is het kittenvoer licht verteerbaar.

TIP: het kittenvoer is zeer geschikt voor drachtige poezen en kittenmama’s.

Natvoer voor katten en kittens

Dit premium voer bevat kwalitatief hoogwaardig vers vlees. Het is zacht gegaard en op smaak gebracht met verfijnde ingrediënten. De toegevoegde zalmolie zorgt voor een mooie glanzende vacht. Er is voor elke kat wat wils. Diverse smaken zorgen ervoor dat dit voer afwisseling geeft in het menu. Onderstaand een overzicht van het natvoer assortiment van proWIN best friends voor katten en kittens.

Hieronder zie je hoe lastig het is om te wachten voordat je bakje gevuld is, maar het wachten wordt beloond.

 

Snacks voor katten en kittens

Ook voor onze huistijgers hebben wij lekkere snacks voor tussendoor in ons assortiment. Alle snackproducten zijn natuurlijk, goed verteerbaar en zeer geschikt als beloning.

Vanzelfsprekend letten we ook bij deze lekkernijen er op dat de bestanddelen van de beste natuurlijke grondstoffen gemaakt zijn. Ze zijn vrij van suikers, kunstmatige conserveringsstoffen, aroma’s en kleur- en lokstoffen. In onze producten worden bovendien alleen puur natuurlijke antioxidanten gebruikt.

Dat is natuurlijke dierenvoeding!

Ons Snack assortiment, lekker mals en vlezig :

• Chicken ‘N’ Fish Minis , 58% kippenvlees, 30% zalm, etc.
• Chicken Minis 88% kippenvlees, etc.
• Duck Minis 88% eendenvlees, etc.
• Cat Sticks 87% rundvlees, etc.

Jouw huistijger wordt verwend of beloond met deze heerlijke snacks!

 

Klik hier of op onderstaand plaatje voor de andere onderdelen van proWIN best friends demo.