best friends 06: Bijproducten en leefomgeving

Bijproducten en leefomgeving

Huisdieren zijn leuk en ze goed verzorgen heel belangrijk. Als je huisdieren hebt, herken je waarschijnlijk ook dat je meer werk in het huishouden hebt. De haren op de bank of de vloer, de bench/krabpaal schoonmaken, vlekken op de muur en nog wel meer. Gelukkig heeft onze Symbiotische Reinigingslijn daar hele mooie oplossingen voor.

ALLESKUNNER

Deze universele reiniger maakt veel klussen gemakkelijker en veiliger voor uw huisdieren. Er zitten geen schadelijke chemische stoffen in die via de poten van uw dier opgelikt zouden kunnen worden. Het is een reiniger voor binnen en buiten. Zo heb je een schone vloer zoals je van ons gewend bent, maar ook de groene aanslag buiten op de tegels zou je veilig kunnen verwijderen. Helaas zijn er heel wat producten op de markt die hierin vervelend letsel opleveren voor uw viervoeter. De eet- en drinkbakken van de viervoeters zijn ook heel gemakkelijk schoon te makken met ALLESKUNNER. Hieronder een filmpje over de ALLESKUNNER in een huisdier-omgeving.

 

Hieronder kun je zien hoe je met ALLESKUNNER jouw terras, stoep, oprit en dergelijke diervriendelijk zou kunnen schoonmaken.

 

De ALLESKUNNER kun je ook gebruiken om de vloer te dweilen met de MISTER FLEXIBLE. Diezelfde MISTER FLEXIBLE kun je ook gebruiken met de VloerVezel DROOG om de huisdierharen te verwijderen. Dit zie je allemaal terug in onderstaand filmpje.

 

V7 borstels

Heb je huisdieren? Dan kan je er niet omheen… Haren overal.
De ideale oplossing daarvoor bieden de V7 borstels. Kijk hieronder in het filmpje maar eens het verschil tussen een gewone rubberen bezem en onze V7 borstels.

 

Hieronder zie je hoe effectief de V7 borstels als het gaat om haren van huisdieren.

 

WINDOW WONDER

De huisdieren kijken ook graag naar buiten. Het is wel jammer dat je met regelmaat de glazen oppervlakken (ramen, deuren) moet schoonmaken vanwege die natte neuzen en pootjes op het raam. Niet getreurd hoor, de WINDOW WONDER is daarvoor een ideaal hulpmiddel.

 

Schone lucht

In de meeste huishoudens ruik je het als er een hond of kat aanwezig is. Regelmatig ventileren is natuurlijk belangrijk, maar daarmee ga je de geur helaas niet tegen. De PURE AIR producten van proWIN gaan je hierbij helpen. Met behulp van de AIRBOWL 1+ of 2 of de AIR PUMP kan je die geur tegengaan. Naast dat het vervelende geuren oplost, helpt het ook bij kookluchtjes, rookluchtjes, pollen, stof, huisstofmijt en schadelijke stoffen zoals formaldehyde.
Zo ruikt je huis binnen no time weer fris en fruitig, of nouja dat ligt er natuurlijk aan welk geurtje jij hebt gekozen.

 

En zo zijn er nog wel meer producten die van pas kunnen komen in een huishouden met huisdieren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan CALEX LIQUID of CLEANERGY om de waterfontein te reinigen of het MILJOENENDING voor poep-, plas- en overgeef-ongelukjes.

Klik hier of op onderstaand plaatje voor de andere onderdelen van proWIN best friends demo.