Adventskalender dag 16

ALOË VERA Hair & Body Shampoo + Bag Ready to Explore

Premium kwaliteit ALOË VERA voor de reiniging van huid en haren met handige tas

 

Een ideale reisset, omdat je met de ALOË VERA Hair & Body Shampoo zowel je lichaam als je haren kunt wassen en deze samen met andere reisbenodigdheden kunt meenemen in de duurzame tas. Een exclusieve aanbieding voor jou als deelnemer aan de Adventsdemo.

 

De ALOË VERA Hair & Body Shampoo is een geurstofvrije waslotion en bevat een Aloë Vera bladgel percentage van 50 % van premium kwaliteit. De Aloë Vera bladgel verzorgt, verzacht, hydrateert en herstelt het haar en huid door de natuurlijke bestanddelen zoals proteïnen, mineralen en vitamines.

Het haar wordt zacht, krijgt een mooie glans en is makkelijk te kammen. De inhoud bestaat voor 50% procent uit hoogwaardige Aloë Vera bladgel en is geschikt voor de gehele familie en extra warm aanbevolen voor mensen met een droge of geïrriteerde huid. De ALOË VERA Hair & Body Shampoo van proWIN is ook ideaal te gebruiken met de Softbody Handschoen.

De Bag Ready to Explore is deels gemaakt van gerecycled materiaal. Hij is 42 x 32,5 cm groot en als rugzak of schoudertas te gebruiken.

De ALOË VERA Hair & Body Shampoo is een van de onderdelen uit een complete ALOË VERA productenlijn. In onderstaand filmpje een overzicht van die producten.

 

Wist je dat de ALOË VERA producten van proWIN aan de hoogste kwaliteit voldoen. Dat samen met het hoge aandeel Aloë Vera zorgt voor de goede resultaten. Kijk eens naar de kwaliteit en het aandeel Aloë Vera in andere producten op de markt en dan snap je ook meteen het verschil in werking en in prijs.

De ALOË VERA producten van proWIN zijn gemaakt van de bladgel van de Aloë Vera Barbadensis Miller en verpakt in grotendeels gerecycled materiaal (bij de ALOË VERA Hair & Body Shampoo is dat 96%). Verder kun je in onderstaand plaatje zien waarom onze ALOË VERA producten zo goed zijn.

 

Klik hier of op onderstaand plaatje voor de berichten van de voorgaande dagen van de Adventskalender

Terugblik Adventsdemo