Adventskalender dag 20

SWEETHEART

De SWEETHEART van proWIN, voor de keuken, de badkamer én voor kinderhulpprojecten

 

De SWEETHEART kan op allerlei oppervlakken ingezet worden zoals; kunststof, tegels, glas en metaal. De SWEETHEART kan zowel vochtig als droog gebruikt worden en is ideaal voor allerlei gladde oppervlakken. Met name in de badkamer erg fijn voor wastafels, kranen, en badkuipen.

Deze doek ligt ons na aan het hart. Bij de verkoop van iedere SWEETHEART wordt er € 2,00 in de proWIN stichting gestort. De proWIN stichting ondersteunt verschillende goede doelen om noodlijdenden kinderen te helpen, in Duitsland, maar ook Nederland én andere landen.

 

 

De SWEETHEART is ideaal voor de dagelijkse reiniging in de keuken of badkamer. De 2 verschillende zijdes vervullen iedere schoonmaakwens. De zijde met de langere vezels is ideaal om te reinigen en de zijde met de kortere vezels kan bijvoorbeeld ingezet worden om na te drogen of glanzende oppervlakken te polijsten. Ook het ideale doekje om kinderen mee te laten helpen bij het poetsen.

 

Kijk hieronder waar en hoe je de SWEETHEART allemaal kunt gebruiken.

Hieronder een compilatiefilmpje van goede doelen die proWIN en Team proWIN-KEA hebben mogen ondersteunen. Voor iedere verkochte SWEETHEART gaat er vanuit proWIN en de consulent(e) € 2,- naar de proWIN Stichting.

 

Dit zijn de andere producten waarvan een deel van de opbrengst naar de proWIN stichting gaat.

 

Klik hier of op onderstaand plaatje voor de berichten van de voorgaande dagen van de Adventskalender

Terugblik Adventsdemo