Adventskalender dag 9

AFWASSEN

Een glanzende feesttafel tijdens de feestdagen

 

Met deze leuke afwasset ben je goed voorbereid en zorg jij thuis voor een perfect gedekte glanzende feesttafel. Snel, milieuvriendelijk en mild in gebruik met een stralend resultaat.

 

De GLANCY is een zeer huidvriendelijk afwasmiddel. Super krachtig met weinig schuim en een neutrale geur. De GLANCY gaat heel lang mee. Door te doseren met de Push Pull sluiting en/of het SCHUIMWONDER kan je heel zuinig doseren.

 

De Duo Pad HURRICANE is de duurzame vervanger van de welbekende gekleurde schuursponsjes. Die schuursponsjes zijn vaak de grootste bacteriƫnbron op het aanrecht. De Duo pad HURRICANE is wasbaar in de wasmachine zonder zijn kracht te verliezen en gaat dus heel lang mee. Zo is de Duo pad HURRICANE erg vriendelijk voor het milieu. Door de 2 verschillende zijdes heb je aan de harde zijde een schrob functie zonder te krassen en aan de zachte zijde een functie voor het verwijderen van lichte vervuiling.

 

De GLANCY gaat heel lang mee. Door de PUSH/PULL-dop kun je de GLANCY veel makkelijker openen en sluiten. Ook heb je meer controle bij het doseren uit de fles.

Door de GLANCY in het SCHUIMWONDER te gebruiken is deze nog makkelijker in gebruik en hij gaat veel langer mee. Vullen met water tot aan de markering en aanvullen met GLANCY. Vervolgens goed mengen en het pompje weer op de fles zetten. Nu kun je makkelijk 1 of meerdere pompjes schuim doseren.

 

In de video zie je de GLANCY en de Duo Pad HURRICANE samen in de weer voor een optimaal glanzend resultaat.

 

Klik hier of op onderstaand plaatje voor de berichten van de voorgaande dagen van de Adventskalender

Terugblik Adventsdemo