Keuken 02: ALLESKUNNER & doeken

Aan de basis qua reiniging in de keuken staan de ALLESKUNNER en doeken

De ALLESKUNNER is HET product waarom veel mensen met proWIN starten. Deze wordt dagelijks gebruikt in huis…. De ALLESKUNNER is een concentraat en je doseert deze zelf. Gemiddeld gaat een literfles 1 tot 2 jaar mee in een huishouden, als je hem tenminste overal voor gebruikt zoals bedoeld. Hij is dus zeer ZUINIG in gebruik.

Hieronder in het plaatje kun je meer informatie vinden over de dosering en gebruiksklaar maken van de ALLESKUNNER in de Sproeiflacon en SCHUIMWONDER.

Met de universele oplossing haal je wel 40 flessen (Sproeiflacons) uit 1 liter ALLESKUNNER! Ofwel water aangevuld met 25 ml concentraat.

In het volgende filmpje zie je allerlei voorbeelden in de keuken, die je met de ALLESKUNNER kunt reinigen.

 

ALLESKUNNER laat geen vetlaag achter (daarom schuimt hij ook niet) waardoor het oppervlak langer schoon blijft. Ofwel tijdbesparend want je hoeft minder vaak te poetsen! Let op: oppervlakken met een verzorging, zoals leder, behandeld hout en sommige soorten natuursteen. ALLESKUNNER mag daar wel op gebruikt worden om een keer goed te reinigen, echter belangrijk is om het oppervlak direct daarna weer te voeden/ verzorgen met een passend product, zodat het oppervlak weer verzorgd is.

De ALLESKUNNER is een échte KRACHTPATSER die ook nog eens heel veelzijdig is. Waar kies je voor? Voor heel veel verschillende producten? OF kies je voor 1 fles en de juiste proWIN vezel, die samen écht grondig en poriëndiep reinigen. Dat is SYMBIOTISCHE REINIGING. Realiseer je eens hoeveel PLASTIC AFVAL we daarmee besparen… Beter voor het milieu en voor iedereen dus.

UNIVERSEEL doek

Bij de ALLESKUNNER is de UNIVERSEEL doek een krachtige ideale partner om mee te poetsen, de gelaserde zijde voor de sterkere vervuiling en de ongelaserde zijde voor de lichtere vervuiling.

LIGHT & QUICK doek

Deze doek is om snel licht vuil te verwijderen, denk aan kruimeltjes, hagelslag, etc. De LIGHT & QUICK is ideaal i.c.m. de ALLESKUNNER. Het vuil blijft  “plakken” in de doek en neem je daarom makkelijk in 1 handeling mee. Gemakkelijk uit te spoelen en uit te wringen.

WAT MAAKT ONZE proWIN MICROVEZELS ZO BIJZONDER?

• Ze bestaan uit 100% microvezels, in tegenstelling tot de (meeste) microvezels die in de winkel te koop zijn
• Ze zijn van hoogwaardige kwaliteit en sterk geweven, ofwel een lange levensduur
• Geven een veel beter poetsresultaat
• Poetsen veel fijner en liggen lekker in de hand
• Het productieproces voldoet aan onze strenge eisen
• De personen die onze doeken produceren, worden eerlijk beloond
• In Duitsland geproduceerd, dus geen lange transsportroutes met bijbehorende CO2 uitstoot

Hierboven heb ik je alleen uitgelegd en laten zien waar de ALLESKUNNER in de keuken voor te gebruiken is, echter in een andere demonstratie leg ik je graag meer uit. ALLESKUNNER kun je binnens- en buitenshuis voor veel meer doeleinden gebruiken. Multifunctioneel!

 

Klik hier of op onderstaand plaatje voor de andere onderdelen van de keukendemo basis.