Keuken 03: ORANGE POWER

ORANGE POWER, een speciaal reinigingsconcentraat voor alles wat kleeft

Een speciaal reinigingsconcentraat voor alles wat kleeft, op basis van o.a. sinaasappelolie. Denk hierbij aan plakkerig vet (bijv. afzuigkap, friteuse), maar ook lijmresten, stickers etc.

De ORANGE POWER is geschikt voor gebruik op verschillende waterbestendige oppervlakken. Krachtiger tegen vet en lijmresten dan gewone reinigers, zoals bijv. de ALLESKUNNER. Ook hier gaat het weer om een concentraat, welke is gebaseerd op sinaasappelolie. Van puur (denk aan het verwijderen van stickers) tot 1:1000 te gebruiken, afhankelijk van de vervuiling.

Belangrijk, houd altijd rekening met de aanbevelingen van de fabrikant van de te reinigen oppervlakken. Test eventueel eerst uit op materiaalverdraagzaamheid.

Waar kun je de ORANGE POWER in de keuken allemaal voor gebruiken? Zie de voorbeelden in het volgende filmpje:

 

LET OP bij o.a. plexi glas, strijkprinten en andere gevoelige oppervlakken zoals bijvoorbeeld natuursteen en hout. ORANGE POWER kan deze oppervlakken beschadigen.

MILJOENENDING

Deze doek is gemaakt van hernieuwbare bamboe. Geschikt voor vele verschillende toepassingen. De OEKO-TEX gecertificeerde viscosevezel biedt een hoge vuil- en vloeistofopname. Vet en olie worden uitstekend opgenomen. Het MILJOENENDING kan keukenpapier in bijna alle gevallen vervangen, ook hier wordt dus weer aan het milieu gedacht.

Duo Pad HURRICANE

De handige helper die bij elke keuken thuishoort. Even snel en makkelijk iets afwassen, met de keuze uit een schrob- of zachte vezel. De Duo Pad HURRICANE is een duurzame vervanger van snel slijtende schuurponsjes.

 

Klik hier of op onderstaand plaatje voor de andere onderdelen van de keukendemo basis.