Keuken 05: POWERCRÈME SOFT

POWERCRÈME SOFT voor glas, metaal en kunststof

De POWERCRÈME SOFT (heet nu CREAMEX SOFT) verwijdert zelfs hardnekkig vuil en zorgt met was en plantaardige vetten voor oppervlaktebescherming en een stralende glans. Geschikt voor alle gladde, harde materialen van metaal, kunststof en glas.

In het volgende filmpje kun je zien waarom de POWERCRÈME SOFT/ CREAMEX SOFT ideaal is in elke keuken, denk aan de gootsteen, de afzuigkap, de afvalemmer, diverse keukenapparatuur, bestek, etc.

In veel keukens zijn er diverse RVS oppervlakken, denk aan de afzuigkap, afvalemmer of diverse apparatuur, de FENOCLEAN en de FENOCARE zijn hiervoor de perfecte aanvulling.

FENOCLEAN

Deze doek neemt de aanslag van het RVS op. Dat ziet er altijd zwart uit, want RVS geeft altijd af. Daarom wordt geadviseerd deze doeken ook niet zomaar op andere oppervlakken te gebruiken. Bewaar deze speciaal voor je RVS.

FENOCARE

De doek om even mee na te drogen na de FENOCLEAN, het oppervlak droogt mooi streeploos op. Deze doek is licht vochtig ook ideaal om lichte vervuiling even snel tussendoor van RVS-oppervlakken te verwijderen voordat de POWERCRÈME SOFT bijvoorbeeld weer nodig is. Top doek voor (geborsteld) RVS.

Duo Pad HURRICANE

Ook ideaal om bijvoorbeeld in combinatie met de POWERCRÈME SOFT even snel de spoelbak uit te doen, of vlekken van je aanrecht te verwijderen.

 

Klik hier of op onderstaand plaatje voor de andere onderdelen van de keukendemo basis.