Winterdemo dag 01

AIRBOWL 2

De proWIN AIRBOWL 2 met maar liefst €30 korting (t/m 31-12-2022).

 

De proWIN AIRBOWL zorgt samen met proWIN PURE AIR voor het neutraliseren van nare geuren én schadelijke stoffen. Lucht is namelijk een kostbare levensbehoefte en toch is frisse lucht helaas niet vanzelfsprekend. Industrie, auto´s en de klimaatverandering hebben invloed op onze kwaliteit van leven. Vaak verblijven we, zeker in de winter en bij slecht weer, lang in gesloten ruimtes en kantoren. Dan wordt schone lucht verbruikt en niet voldoende frisse lucht aangevoerd. De oplossing is de AIRBOWL 2. Een praktisch apparaat dat vervuilde lucht kan reinigen. In onderstaand filmpje zie je allerlei mogelijkheden met en extra info over de proWIN AIRBOWL.

 

De proWIN AIRBOWL gebruikt het waterfilter-principe voor de luchtreiniging. In combinatie met één van de varianten proWIN PURE AIR worden schadelijke stoffen en onaangename geuren geneutraliseerd. Tijdens de feestdagen is de proWIN AIR BOWL natuurlijk ideaal bij de gourmet, fondue of steengrill. Onderstaand filmpje is een algemeen filmpje over de proWIN AIRBOWL.

Hieronder een filmpje over de verschillende proWIN PURE AIR varianten.

De AIRBOWL 2 kun je nu met €30 korting aanschaffen voor €149. Hieronder worden de functies van de AIRBOWL 2 toegelicht.

Er zijn diverse mooie aanbiedingen die goed aansluiten bij de AIRBOWL. Voordelig PURE AIR (3 halen, 2 betalen) aanschaffen of een set “VAARWEL KALK”, die ideaal is voor de reiniging van de AIRBOWL. Deze aanbiedingen komen uit Sinterklaas- en Kerstshoppen en zijn net als de Winterdemo-acties geldig t/m 31-12-2022.

Natuurlijk ben je ook benieuwd naar het antwoord op de vraag over het grootste verschil tussen Sinterklaas in België en in Nederland. Hier is het antwoord:

In Nederland wordt er op 5 december Sinterklaas gevierd in de avond en in België op de ochtend van 6 december.

Kijk ook eens op onze Instagram-pagina