Winterdemo dag 02

Relax

2x Relax Spray met bijna €5 korting.

 

 

De Relax Spray (was voorheen Duivelsklauw) uit de PROTECT & CARE lijn is een makkelijk te gebruiken verzorgingsspray met een unieke combinatie van verschillende plantaardige stoffen. De doorbloeding van de huid wordt verhoogd dankzij de natuurlijke plantaardige stoffen die het bevat. Het behandelde gebied wordt warm en geeft daardoor een heerlijk en aangenaam gevoel van ontspanning. Dit wordt als zeer prettig ervaren, vooral na het sporten. In onderstaand filmpje kun je zien hoe en waar je de Relax Spray kunt gebruiken.

 

De Relax Spray is geschikt voor alle mensen (behalve kinderen onder de 3 jaar) die zichzelf naast huidverzorging ook willen verwennen met het fijne, verwarmende en rustgevende gevoel van ontspanning.

De Relax Spray is dus de opvolger van Duivelsklauw. Een nieuwe naam, een nieuwe samenstelling en een nieuwe verpakking, maar wel met dezelfde werking.

Waar komt de naam Speculaas vandaan? Hier is het antwoord:

Over de naam Speculaas kun je natuurlijk lekker speculeren. Hoogstwaarschijnlijk komt het woord echter van de spiegel, omdat de vormen voor de gebakjes in spiegelbeeld zijn uitgesneden. Het kan echter ook een samentrekking zijn van specerijen en sinterklaas. Het is in ieder geval erg lekker en wordt met name in deze tijd veel gegeten in België en Nederland. Naast Speculaas is er ook Speculoos. Het verschil tussen deze twee zit hem in een verschil in specerijen. 

Klik hier of op onderstaand plaatje voor het bericht van gisteren van de Winterdemo.