Winterdemo dag 04

Body & Bad

Heerlijke bodylotion en een schone badkamer

Onderstaand filmpje gaat in op zowel de badkamerreiniging als ook op het jezelf verwennen met de Body SORBET.

 

Badkamerreiniging

Jezelf verwennen met de SORBET-producten gaat natuurlijk het beste in een schone badkamer. Vandaar de BADKAMERREINIGER-actieset. Deze staat ook in de Sinterklaas- en Kersthoppen actiecatalogus.

CLEANERGY (MANDARIN)

Krachtige en milieuvriendelijke reiniging van alle waterbestendige, afwasbare en zuurbestendige oppervlakken in badkamer en toilet. De CLEANERGY heeft een frisse pepermuntgeur! In de actieset kan ook gekozen worden voor de tijdelijk verkrijgbare CLEANERGY MANDARIN met de fruitige geur van mandarijnen. Deze kan gebruiksklaar verdund worden en gebruikt worden vanuit de SUPERSCHUIM fles of de OMNNIFOAM.

STENNEX

Chloorvrije ecologische toiletreiniger met gelformule. 100% natuurlijke ingrediënten en een heerlijke frisse mintgeur. Een milieuwinnaar uit de natuurlijk proWIN-lijn.

ACTIVE ORANGE

Zelfreinigend actief schuim voor krachtige toiletreiniging tot aan de rand. Ook te gebruiken voor andere toepassingen zoals het reinigen van douchedrains en afvoeren.

BELANGRIJK
• Bewaar het product altijd op een donkere en droge plaats – de maatbeker kan het beste buiten de container worden bewaard!

Body SORBET

De Body SORBET is een lichte en luchtige bodycrème met Dode Zeezout voor de dagelijkse lichaamsverzorging. Deze lichaamsverzorging kan niet alleen voor volwassenen worden aanbevolen, maar ook voor kinderen vanaf ongeveer 12 jaar. Het is ideaal na een bad of douche.
– zonder minerale oliën en paraffinebestanddelen
– zonder siliconen
– pH-waarde in het huidvriendelijke bereik
– dermatologisch rapport over huidcompatibiliteit: zeer goed

De Body SORBET maakt deel uit van de SORBET-productenlijn samen met de Shower SORBET (douchegel) en Peeling SORBET (lichaamspeeling).

Dan rest nog de vraag wanneer Sinterklaas jarig was. 5 december, 6 december of onbekend?

Vaak wordt gedacht dat 6 december de geboortedag van Sinterklaas (Nicolaas van Myra) is. Dit is echter de sterfdag. De geboortedag is niet bekend en zelfs het geboortejaar is onzeker, maar hij is waarschijnlijk in het jaar 270 na Christus geboren.

Klik hier of op onderstaand plaatje voor de berichten van de voorgaande dagen van de proWIN Winterkalender