Winterdemo dag 05

BAD JUWEEL

2 halen, 1 betalen….. topdoeken voor een koopje! Leverbaar zolang de voorraad strekt.

 

In onderstaand filmpje zie je het BAD JUWEEL in actie samen met een aantal andere handige helpers in de badkamer.

 

BAD JUWEEL

Het BAD JUWEEL is ideaal voor een perfecte reiniging van alle waterbestendige oppervlakken (niet geschikt voor mineraal gegoten oppervlakken en hoogglans oppervlakken). Verwijdert vuil zoals zeepresten of watervlekken optimaal. Bioactieve zilverionen en zinkpyrithion verminderen de bacteriegroei op de vezel en zorgen ook voor minder verspreiding van ziektekiemen in de badkamer. Tevens is de doek extra beschermd tegen nare geurtjes.

COPPA

de COPPA is een hygiënische microvezeldoek voor een perfecte reiniging in de badkamer. De ingebouwde koperionen verminderen de kolonisatie van bacteriën op de vezel en daarmee ook de verspreiding van ziektekiemen via de doek in de badkamer.

De doek wordt bovendien zo beschermd tegen nare geurtjes. Het antibacteriële effect wordt bereikt zonder enige aanvullende chemische behandeling.

De COPPA is ideaal voor het reinigen van:
– Toilet, bidet of urinoir
– Gladde oppervlakken zoals glas, tegels, kunststof
– Wastafel en ligbad
– Douchebak en douchecabine, waardoor een perfect schoonmaak resultaat.

SIMPLY DRY

De SIMPLY DRY is de praktische droogdoek met hoog absorptievermogen. De lusstructuur aan beide zijden maakt een hoge wateropname mogelijk en zorgt voor droge en streeploze oppervlakken in het huishouden. De doek kan wel 6 keer zijn gewicht in vocht opnemen. Naast het hoge wateropnamevermogen heeft de vezel optimale drogende eigenschappen en is snel weer klaar voor gebruik. Perfect in de badkamer voor doucheschermen, badkuipen, tegels en voegen. Na het douchen/badderen kun je heel snel de nat geworden oppervlakken nadrogen en zo kalkvorming voorkomen.

In het filmpje heb je kunnen zien dat het BAD JUWEEL samen met SIMPLY DRY en COPPA een ideale doekenset vormt voor in de badkamer. De SMART LINE met MICROPADS maakt het dan helemaal compleet. Kijk hieronder naar de mogelijke upgrades. Tijdens Sinterklaas- en Kerstshoppen zijn er mooie actiesets met deze producten (t/m 31 december 2022).

Het raadsel dan ten slotte. Hoe heet de opvolger van Pakjesboot 12? Taaitanic, Pakjesboot 13 of De Stoomboot?

De nieuwe naam voor de stoomboot van de Sint is “De Stoomboot”. Veel mensen hebben teleurgesteld gereageerd op deze weinig originele naam. De eigenlijke naam van “De Stoomboot” is Hydrograaf en dat is dezelfde fysieke boot die ook ieder jaar werd “omgedoopt” tot Pakjesboot 12. De hydrograaf is ook geen stoomboot meer. Voordat hij in gebruik werd genomen als Pakjesboot 12 is het schip gerestaureerd en voorzien van 2 dieselmotoren. Jaarlijks wordt een zware rookmachine ingebouwd voor de “stoom”.

Klik hier of op onderstaand plaatje voor de berichten van de voorgaande dagen van de proWIN Winterkalender