Winterdemo dag 08

Bakken voor de feestdagen

proWIN schiet te hulp na Heel Holland bakt en Bake off Vlaanderen

 

In onderstaand filmpje komen alle producten uit de Bakken-voor-de-feestdagen-set voorbij met hun toepassingen. Ideale keukenhulpen!!


ALLESKUNNER

De ALLESKUNNER kan bijna alles en wordt ook wel ons groene goud genoemd! De ALLESKUNNER wordt nooit puur gebruikt, maar altijd verdund vanuit de Sproeiflacon of SCHUIMWONDER. Voor alle oppervlakken die met water gereinigd kunnen worden, maar ook als vlekverwijderaar (o.a. rode wijn, bloed-, gras- en vetvlekken). Even laten inwerken en dan de wasmachine in!

BURNEX

De BURNEX is onze OVEN- en GRILLREINIGER met Ecocert Label! Hij werkt hetzelfde, kost hetzelfde en is net zo krachtig als onze welbekende OVEN- en GRILLREINIGER. De BURNEX is iets vloeibaarder en daardoor laat deze zich makkelijk uitsmeren op het te behandelen oppervlak. Let op jezelf (handschoenen) en de ondergrond (afdekken met plastic) en smeer de BURNEX niet te veel uit, want dan lijkt hij minder krachtig. Behandelde oppervlakken afdekken met plastic folie en laat de BURNEX zijn gang maar gaan.

MICROSTANDAARD Handschoen

UNIVERSEEL

Het hoort net zo goed bij december als pakjes en de kerstboom, maar wat is kaneel eigenlijk?

Kaneel wordt gemaakt van de schors van de kaneelboom. Het behoort tot een geslacht van planten met meer dan 300 soorten die voorkomen in de tropen en subtropen. Het zijn groenblijvende bomen of struiken en we gebruiken de schors om ons eten en drinken op smaak te brengen! Overigens komt de kaneelboom oorspronkelijk uit Sri Lanka.

Klik hier of op onderstaand plaatje voor de berichten van de voorgaande dagen van de proWIN Winterkalender