Winterdemo dag 11

MILJOENENDING

Voor “miljoenen” dingen inzetbaar. Nu 2 halen, 1 betalen. Helaas is deze set uitverkocht.

 

MILJOENENDING

Een viscose vezel gemaakt van bamboe, met de OEKO-TEX certificering. Deze kan heel veel vuil en vocht opnemen. Ook vet en olie worden uitstekend opgenomen en worden vervolgens ook weer makkelijk uitgespoeld. Door de antibacteriƫle werking van bamboe zal de doek niet snel vervelende geurtjes afgeven. Kijk onderstaand filmpje voor allerlei toepassingen en extra informatie.

 

We noemen hem ook wel de vervanger van keukenrol. Voor keukenrol worden heel veel bomen gekapt, terwijl het MILJOENENDING gewassen kan worden en daarna weer opnieuw gebruikt kan worden. Hoeveel keukenrol wordt er in jouw huishouden verbruikt? Bovendien is bamboe veel duurzamer als grondstof dan bomen omdat bamboe heel snel groeit. Daarnaast zijn er op bamboeplantages geen pesticiden nodig om insecten, virussen, onkruid of schimmels te bestrijden. Het MILJOENENDING is qua gebruik ideaal in combinatie met de ORANGE POWER (PLUS).

Tips:

  • Bij het eten van Spareribs ideaal om deze vochtig op tafel te leggen om je handen tussentijds schoon te maken
  • Ook handig, neem hem vochtig mee in een plastic box, de perfecte snoetenpoetser!

Het antwoord op de vraag over de kerstboom:

In de 16e eeuw begon men in de Elzas (noordoosten van Frankrijk) boomtoppen aan het plafond te hangen. De eerste (gedocumenteerde) kerstboom werd in 1539 met noten, appels en papieren rozen opgehangen in de kathedraal van Straatsburg.

Klik hier of op onderstaand plaatje voor de berichten van de voorgaande dagen van de proWIN Winterkalender