Winterdemo dag 12

Handtas setje

Een geweldig trio aan producten om altijd bij de hand te hebben

Bespaar bijna €10 met dit geweldig setje aan producten. Meer informatie hierover kun je in het filmpje vinden.

 

KRISTAL MINI POCKET
Een handig microvezeldoekje dat perfect is voor het schoonmaken en polijsten van (zonne)brillenglazen. De fijne vezelstructuur is bijzonder zacht voor de lens. Ook smartphone- of laptopschermen kunnen perfect gereinigd worden met proWIN KRISTALL MINI. Streep- en pluisvrij voor een helder zicht. In het praktische opbergzakje is de KRISTAL MINI ideaal voor onderweg, altijd beschikbaar en de doek is beschermd.

High protection crème met vitamine E-Pearls
geschikt voor alle huidtypes en biedt allround verzorging en bescherming. Met deze zachte crème kunnen met name de handen worden beschermd tegen barsten en tekenen van uitdroging. De crème wordt met name aanbevolen voor of na werk dat de huid belast, zoals schoonmaken of tuinieren, om de beschermende huidlaag van vocht en olie te behouden.

GWNC lipcare
De GWNC lipcare geeft je lippen soepelheid en bescherming. De lippen worden beschermd tegen uitdrogen en schrale plekken. Tevens worden de lippen  intensief verzorgd. De subtiele, natuurlijke geur maakt de formulering compleet en is daarom even geschikt voor dames als voor heren!

En dan nog het antwoord op de vraag wie de kerstballen voor in de boom bedacht heeft.

Volgens de legende kwam het idee om gekleurde glazen bollen voor in de kerstboom te maken van een arme glasblazer uit Lauscha (Duitsland) die in 1847 de dure walnoten en appels niet kon betalen. Daarom zou hij kleine flesjes olijfolie hebben opgeblazen tot glazen decoraties voor de kerstboom.

 

Klik hier of op onderstaand plaatje voor de berichten van de voorgaande dagen van de proWIN Winterkalender