Winterdemo dag 21

Kerstvenster

Schone spiegels, glazen tafels, vitrines en autoruiten. Helaas is de kleine WINDOW (32 x 32 cm) uitverkocht en daarom is er nu als alternatief een set met 2 WONDERS.

 

De glazen tafel (eettafel, salontafel), spiegels, autoruiten of even dat ene venstertje of het glas van de binnendeur schoon en glanzend? WINDOW WONDER zorgt ervoor. In de set zit de kleine WINDOW en om die reden is deze set minder geschikt om alle (grote) ramen mee te doen doen, maar wel zeer geschikt om die kleinere glazen- en spiegeloppervlakken schoon te maken en te laten glanzen. Het gaat dus om de kleine WINDOW (32×32 cm) en de grijze WONDER. De actie is geldig zolang de voorraad strekt.

In onderstaand filmpje wordt de werking van de beide doeken goed uitgelegd. De WONDER (in dit geval de grijze doek) is namelijk niet om te drogen, maar om te polijsten.

 

WINDOW WONDER

HARTENDIEF als BOEKINGSGESCHENK!!

We hebben er lang op moeten wachten, maar nu is het dan eindelijk weer zo ver! Als je wilt, krijg je hem cadeau! Boek nu je proWIN-demo bijvoorbeeld in januari en bespaar maar liefst € 47,90!! Bekijk onderstaand filmpje om de hartendief in actie te zien en het verschil met een normale toiletborstel.

 

Gratis KLANTENGESCHENK

Bij een bestelling van min. €30 (bijv. meerdere acties uit de Winterdemo en/of acties uit de Sinterklaas- en Kerstwereld en/of andere producten) krijg je een gratis klantengeschenk. Klik hier of op onderstaand plaatje voor de mogelijkheden met wat uitleg per product.

Gisteren op dag 20 van de Winterdemo bleek dat in 1843 de eerste kerstkaart werd verstuurd. Hoe lang liet de eerste kerstzegel op zich wachten?

In 1998 maakte de Canadees William Mulock de eerste echte kerstzegel. Hij wilde graag een postzegel voor overzeese gebiedsdelen (van Engeland) uitbrengen met een speciaal tarief. De postzegel kwam uit op 9 november en daarom staat er op deze postzegel ‘Xmas 1898’, waardoor het opeens een kerstzegel werd. Hieronder kun je zien hoe deze eruit zag.

Klik hier of op onderstaand plaatje voor de berichten van de voorgaande dagen van de proWIN Winterkalender