Winterdemo dag 17

Tafelkleedwonder

Een stralend wit tafelkleed als basis voor een gezellige feesttafel. Dat kan met de Tafelkleedwonder-set. Eerst vlekken behandelen met de TEX N’CLEAN No. 6 (ossengalzeep) en dan wassen met TEX N’CLEAN WHITE.

 

In onderstaand filmpje wordt het opbouwsysteem voor de was uitgelegd.

 

TEX N’CLEAN BOUTIQUE No. 6 DRY

Een krachtpatser als het om vlekverwijdering gaat en hij gaat heel lang mee.

TEX N’CLEAN BOUTIQUE WHITE

Het witwasmiddel van proWIN.

Opbouwsysteem voor de was

Zoals ook al uit het filmpje bleek, heeft proWIN een heel opbouwsysteem voor de was ontwikkeld. Deze serie is door de jaren heen geoptimaliseerd en biedt maximale flexibiliteit, uitstekende resultaten, minimale milieubelasting en dat tegen minimale kosten.

Klik op onderstaand plaatje voor een korte uitleg per product van het Opbouwsysteem voor de was. Jouw consulent(e) vertelt je er graag meer over.

Parumpumpumpum – hoor je de Little Drummer Boy? De melodie kent vrijwel iedereen, maar de tekst is een ander verhaal. Waar gaat het kerstliedje “The little Drummer Boy” over ?

Componist Katherine K. Davis schreef het lied in 1941. Het gaat over een arme jongen die zijn muziek aan het kindje Jezus wil geven. Het nummer werd voor het eerst een hit in 1955 in de versie van de Trapp Family Singers. Jawel, dat is dezelfde familie als van de film & musical “Sound of Music”.

Klik hier of op onderstaand plaatje voor de berichten van de voorgaande dagen van de proWIN Winterkalender