Winterdemo dag 19

Schoon servies

Onze vaatwasproducten uit de DISH N’CLEAN serie werken uistekend samen met de vaatwasser voor stralende resultaten. Een perfect voorbeeld van Symbiotische Reiniging.

 

In onderstaand filmpje zie je alle voordelen van de DISH N’CLEAN-serie, tips & tricks en aanvullende producten. Als je de DISH N’CLEAN producten al gebruikt, moet je zeker ook onderaan de pagina de actiesets bekijken van o.a. de grootverpakkingen.

 

DISH N’CLEAN BOUTIQUE No. 1 (vaatwasmiddel)

DISH N’CLEAN BOUTIQUE No. 2 (regenereerzout)

GLANSSPOELMIDDEL

KRISTAL

Voor het drogen/pouleren van (wijn)glazen die niet in de vaatwasser mogen, maar ook voor het nadrogen van bijvoorbeeld kunststof producten of onderzijdes van kopjes/glazen die niet droog uit de vaatwasser zijn gekomen.

MACHINE N’CLEAN

Ook een vaatwasser heeft net als een wasmachine onderhoud nodig. Dit voor de reiniging/onderhoud van de machine zelf zodat deze beter functioneert, maar ook veel langer meegaat.

Aanbiedingen

Er zijn momenteel (Sinterklaas- en Kerstshoppen, t/m 31 december 2022) diverse mooie aanbiedingen. Zo ben je nóg goedkoper uit.

En dan de vraag…..

Welke artiest wilde eigenlijk nooit een kerstnummer opnemen, maar schreef de tekst van een zeer bekend kerstliedje zo’n 8 jaar eerder dan het werd opgenomen/uitgebracht? En welk liedje was dat dan?

Chris Rea wilde eigenlijk nooit een kerstliedje maken. Tijdens een autorit van de Abbey Road studios in Londen naar huis in Middlesbrough zat hij met zijn vrouw vast in het verkeer. Het was 1978, het sneeuwde en de andere autorijders om hem heen, leken ongelukkig. Uit verveling en als grapje begon hij te zingen “We’re driving home for Christmas”. Iedere keer als er voldoende licht in de auto scheen van de straatlantaarns schreef hij teksten op.

In 1986 was hij piano’s aan het testen met Max Middleton en toen ontdekte hij een melodie waar de tekst mooi op paste. Daarna is het nummer opgenomen. In 2009 werd er pas een clip bij het nummer gemaakt. In 2014 heeft hij het nummer pas voor het eerst LIVE gespeeld. “Driving Home for Christmas” is niet meer weg te denken tussen alle kerstklassiekers en is alleen al op Spotify bijna 400 miljoen keer beluisterd. Dat staat dus los van radio, CD, singles, albums, andere streamingdiensten (Apple music, Amazon music, Tidal, Youtube music, Deezer, etc.) en talloze cover-versies.

 

Klik hier of op onderstaand plaatje voor de berichten van de voorgaande dagen van de proWIN Winterkalender