Winterdemo dag 22

Intensieve haarverzorging

proWIN HAIR HYDRO MASK (haarmasker) en Haartulband…. een mooie combi!

 

Alle ins & outs over het HAIR HYDRO MASK en de Haartulband kun je terugvinden in onderstaande video.

 

Haartulband

Je haar drogen zonder te wrijven en te beschadigen.

proWIN HAIR HYDRO MASK (haarmasker)

Er is een hele serie proWIN HAIR producten met o.a. shampoo’s, cremespoeling, haarkuur en haarolie. Jouw consulent(e) vertelt je er graag meer over.

HARTENDIEF als BOEKINGSGESCHENK!!

We hebben er lang op moeten wachten, maar nu is het dan eindelijk weer zo ver! Als je wilt, krijg je hem cadeau! Boek nu je proWIN-demo bijvoorbeeld in januari en bespaar maar liefst € 47,90!! Bekijk onderstaand filmpje om de hartendief in actie te zien en het verschil met een normale toiletborstel.

 

Gratis KLANTENGESCHENK

Bij een bestelling van min. €30 (bijv. meerdere acties uit de Winterdemo en/of acties uit de Sinterklaas- en Kerstwereld en/of andere producten) krijg je een gratis klantengeschenk. Klik hier of op onderstaand plaatje voor de mogelijkheden met uitleg per product.

En dan het antwoord op de vraag waarom je haren 2x zou moeten wassen:

De eerste wasbeurt verwijdert oppervlakkig vuil, stylingproducten en al het andere dat je erin hebt. De shampoo zal ook niet zo sterk schuimen. Bij de 2e wasbeurt schuimt de shampoo een stuk meer en vindt daadwerkelijk de reiniging van het haar en de hoofdhuid plaats. Was je haren niet te hardhandig en zorg ervoor dat de haren voldoende nat zijn voorafgaand aan het wassen. Na het wassen, volgt de conditioner (cremespoeling), haarmasker of haarkuur voor het sluiten van de haarschubben, ter verzorging en ter bescherming. 

 

Klik hier of op onderstaand plaatje voor de berichten van de voorgaande dagen van de proWIN Winterkalender