Winterdemo dag 16

Schoon geveegd

Snel en goed schoon met de V7-techniek van de V7 Parades.

 

In onderstaand filmpje komen de 2 bezems, de handveger en het blik uitgebreid aan bod. Zelfs als je (al een deel van) de producten al hebt, kom je misschien nog leuke handige tips tegen qua gebruik. Zeer geliefde producten, zeker voor kappers en huishoudens met honden en/of katten.

 

V7 LINE S800

De Rolls Royce onder de bezems. Met de bewezen V7-techniek levert deze bezem vanwege de S-vorm en breedte veel tijdbesparing op. Ideaal voor grote en relatief gladde oppervlakken.

V7 LINE UNIVERSELE BEZEM

Al jaren lang een topper in het assortiment. Door de rubberen strip kun je ook vloeistoffen “wegduwen”. Binnen en buiten (bijv. natte herfstbladeren, terras, kunstgras) komt de bezem goed tot zijn recht en je kunt er zelfs mee schrobben.

V7 LINE HANDVEGER

De ideale handveger vanwege de V7-techniek. Afwasbaar en dus te gebruiken voor nat/vochtig vuil en zelfs voor vloeistoffen. Door de draaibare handgreep overal inzetbaar voor zowel rechts- als linkshandigen.

V7 LINE BLIK

Snel en makkelijk vuil (nat en/of droog) kunnen afvoeren. Met verstelbare handgreep en hoogwaardige flexibele rubber strip overal inzetbaar.

En dan de vraag over welk kerstliedje oorspronkelijk nooit hoger kwam dan de 12e positie in de hitlijsten en jaren later verschillende jaren achter elkaar de 1e positie behaalde:

Het gaat over “All I want for christmas is you” van Mariah Carey. Je kunt niet ontkomen aan dit nummer in de decembermaand. Toen het uitkwam in 1994 kwam het dus niet hoger dan de 12e positie in de Amerikaanse hitlijst. In 2019 (25 jaar later), in 2020 en 2021 kwam het nummer op 1. Het nummer is in augustus opgenomen en heeft al meer dan 60 miljoen dollar aan royalties opgeleverd. Wist je dat er geen band speelt in het nummer? De muziek komt volledig uit de computer. Alleen de stem van Mariah en het achtergrondkoortje zijn echt. Eigenlijk wilde Mariah het nummer niet eens opnemen destijds.

 

Klik hier of op onderstaand plaatje voor de berichten van de voorgaande dagen van de proWIN Winterkalender