Terugblik

De proWIN Winterdemo 2023

Hieronder volgen de afzonderlijke dagen uit de proWIN Winterdemo. Van 1 t/m 24 december iedere dag een actie, nieuw product of iets anders. Hierbij eerst ook nog even de link naar de actuele Sinterklaas- en Kerstshopping folder.

Dag 1: GWNC Deo Cream

GWNC Deo Cream biedt 24 uur lang deo-bescherming en dat ZONDER aluminiumzouten! Voor meer info over dag 1, klik hier

Dag 2: PURE AIR RED

De populaire wintergeur PURE AIR RED is tijdelijk verkrijgbaar als limited edition (OP=OP). De geur van gebakken appel en kaneel past uitstekend bij de winter  én bij de bijbehorende feestdagen.

Dag 3: ALOE VERA Heat Lotion

Pijnlijke en gespannen spieren als ook koude voeten kunnen de winterpret best wel bederven. Daarom een Dubbelpak-actie van onze ALOË VERA Heat Lotion.

Dag 4: SIMPLY DRY

De SIMPLY DRY is de droogdoek met een enorm absorptievermogen! Verkrijgbaar in de maten 40x40cm en 50x70cm en de set bevat beide maten!

Dag 5: COMPACT Hair & Body Wash Maximum Fresh

De milde 2-in-1 hair & body wash in vaste vorm, geeft met zijn geselecteerde actieve ingrediënten een zacht gevoel aan huid en haar en verbetert tegelijkertijd de doorkambaarheid.

Dag 6: BAKKEN VOOR DE FEESTDAGEN

BAKKEN VOOR DE FEESTDAGEN is de perfecte startersset voor alle proWIN nieuwelingen en iedereen die onze populaire klassiekers weer nodig heeft.

Dag 7: EXPRESSION Lip Oil Orange Kiss

Onze EXPRESSION Lip Oil Orange Kiss is een verzorgende lipolie met kostbare oliën, extracten en een fruitige sinaasappelgeur.

Dag 8: LONDRY pine tree

De 8e dag verrast ons opnieuw met een geweldige doek in een nieuwe LIMITED EDITION kleurvariant. De LONDRY is niet meer weg te denken uit de keuken.

Dag 9: BASISSET VAATWASSER

Een absolute MUST HAVE voor iedereen die een vaatwasser heeft! Als je deze set al hebt, kun je nu ook voordelig wat op voorraad zetten van de DISH N’CLEAN producten.

Dag 10: MILJOENENDING

Onze proWIN MILJOENENDING is een reinigingsdoek gemaakt van snel hernieuwbare bamboe voor tal van toepassingen in de keuken en de eetkamer.

Dag 11: Razor Blades

4 x 3 proWIN Razor Blades for Men of for Women. De scheermesjes, die speciaal ontwikkeld zijn voor de mannen- of vrouwenhuid.

Dag 12: LIGHT & QUICK

Voor de snelle reiniging tussendoor, ideaal als vaatdoek en nu 3 halen, 2 betalen.

Dag 13: Power4You

Het gezonde alternatief voor de welbekende energy-drankjes. Voel je je moe, uitgeput en is je batterijtje leeg, bijvoorbeeld na weinig slaap, reizen, stress of weersveranderingen?

Dag 14: SEAL & CARE

SEAL & CARE is een onderhouds- en beschermingsproduct dat ideaal is voor alle gelakte oppervlakken, glazen oppervlakken en kunststoffen.

Dag 15: High Protection crème

De High Protection crème. Een MUST HAVE voor iedereen die een droge of schrale huid heeft! Hij is vernieuwd, verbeterd, in een nieuwe verpakking en nu extra voordelig!

Dag 16: Duo Pad STRONG

Perfect voor het reinigen van velgen of kachelruiten en ook ideaal in combinatie met onze OVEN- & GRILLREINIGER of BURNEX voor het reinigen van ovens, bakplaten, grillroosters, etc.

Dag 17: Showergels

Mix it – 3 halen, 2 betalen: Shower EXOTIC, Shower Sorbet en/of MAX All in One Showergel

Dag 18: EASY TOILET

Onze populaire toiletborstel, de V7 LINE HERZILEIN. Bovendien krijg je er GRATIS onze ecologische STENNEX Mint of STENNEX Lemongrass bij! Deze combinatie vormt een droomduo voor het toilet!

Dag 19: Verzorgde voeten

De perfecte set om je handen en/of voeten te scrubben! Of gewoon om lekker te ontspannen in een aangenaam voetbad!

Dag 20: COPPA

Twee hygiënische microvezeldoeken (COPPA) voor een perfecte reiniging voor de badkamer en het toilet.

Dag 21: Best friends ALOE VERZORGING & VACHTVERZORGING

De best friends ALOE VERA VERZORGINGSSPRAY met de best friends POOTJESDOEK (set 21A) of de best friends VACHTGLANSSPRAY met de best friends VACHTVERZORGINGSHANDSCHOEN (set 21B) zijn ideale combinaties voor jouw huisdier.

Dag 22: Intensieve haarverzorging

Onze Haartulband en het PROWIN HAIR MASKER is de perfecte combinatie voor iedereen die waarde hecht aan gezond en verzorgd haar.

Dag 23: AIRBOWL 2 als Speciale demopromo

De gastvrouw of -heer van een (online) demonstratie met een omzet van minstens €600 kunnen de AIRBOWL 2 voor slechts €79,90 aanschaffen in plaats van €179. Voor het boeken van de demo en voor de eerste €400 ontvangt de gastvrouw/-heer ook al 2 demopromo’s (naar keuze met of zonder bijbetaling). Het loont zich dus om gastvrouw/-heer te zijn.

Dag 24: SWEETHEART

Kerst 2023 en daarom aandacht voor diegenen die onze ondersteuning nodig hebben. De proWIN SWEETHEART is een veelzijdig doekje voor de snelle reiniging tussendoor en tevens ondersteunen we hiermee hulpbehoevende kinderen.

Demopromo’s

Wordt gastvrouw/-heer in het nieuwe jaar en dan mag je één van de demopromo’s uitzoeken. Bij een succesvolle demo (demo-omzet vanaf €400) en/of bij 3 geboekte demo’s kun je als gastvrouw/-heer nog één of meerdere demopromo’s uitzoeken.

 

Gastenacties

Als er bij een proWIN-demonstratie 3 nieuwe demo’s worden geboekt, mag iedere gast gebruik maken van een Gastenactie. Elke gast mag gebruik maken van een Gastenactie per bestelwaarde van €99.