Wassen 01: proWIN

proWIN? Wat is dat?

Een Duits bedrijf opgericht in 1995, trouw aan het motto: “Bij ons staat de mens in het middelpunt”. proWIN staat voor duurzaamheid en respectvol omgaan met het milieu. De rode draad binnen proWIN is de groene gedachte, ofwel het is belangrijk om onze planeet te beschermen en onze natuurlijke hulpbronnen te behouden. Met deze gedachte zijn ook onze productlijnen ontwikkeld. Binnen proWIN hebben we 3 hoofdproductlijnen, namelijk:

In onderstaand filmpje wordt eenvoudig uitgelegd wat proWIN is en waar het voor staat.


proWIN
staat ook voor sociale verantwoording, dit is terug te zien in de 2 proWIN stichtingen die we hebben. Door de verkoop van specifieke producten, donaties en speciale acties, dragen deze 2 stichtingen bij aan een betere natuur en biedt ondersteuning aan diverse kinderhulpprojecten.

Onze succes formule bij het poetsen is SYMBIOTISCH REINIGEN. Wat is dat?

Bij proWIN willen we graag poetsen met de volgende DOELSTELLINGEN:

1. Milieuvriendelijk

Onze producten zijn biologisch afbreekbaar en blijven op deze manier deel uitmaken van de natuurlijk kringloop. We richten ons constant ook op doorontwikkeling. Zo is er inmiddels een eigen lijn gecreëerd die precies dat uitdrukt, namelijk “natürlich proWIN”. De producten in deze lijn voldoen aan de hoge normen van het ECOCERT-keurmerk. De producten moeten o.a. milieuvriendelijk zijn. Niet alleen in gebruik, maar ook nog milieuvriendelijk geproduceerd worden. Producten met het ECOCERT-keurmerk moeten voldoen aan meerdere vereisten. Een aantal producten zoals bijvoorbeeld de ALLESKUNNER is ook nog eens klimaatneutraal.

2. Makkelijk & aangenaam

proWIN is er voor iedereen. Dus ook voor mensen met beperkingen. Maar ook wanneer je je handen niet altijd tegelijk vrij hebt, kun je met proWIN makkelijker poetsen. Wat ook erg op prijs wordt gesteld wordt, is dat we geen onaangename penetrante geuren aan onze producten hebben. Dus geen ademnood.

3. Duurzaam

Wanneer je met proWIN gaat poetsen, investeer je op een duurzame manier in je poetsproducten. Dit merk je niet direct bij aanschaf, maar zeker op de langere termijn. Onze vezels bijvoorbeeld, deze zijn degelijk en slijtvast. Daarnaast bestaan veel van onze producten uit een concentraat en gaan daardoor heel lang mee. Hiermee besparen we dus ook het milieu qua afval en zeker ook de portemonnee.

 

Klik hier of op onderstaand plaatje voor de andere onderdelen van Wassen met proWIN.