Wassen 06: Acties

Basissets

Er zijn zowel basissets (die er altijd zijn) als ook tijdelijke actie(set)s.

Er zijn een 2-tal basissets met flinke voordelen, waarbij het verschil zit in de TEX N’CLEAN BOUTIQUE No. 1 variant. In set A draait het om de ZERO-variant en in set B om de LEMON-variant. De set bestaat verder uit de TEX N’CLEAN BOUTIQUE No. 1 LAVENDER voor functionele was en microvezels en de TEX N’CLEAN BOUTIQUE No. 3 (waskrachtversterker).

Actiesets

Er zijn in de folder Symbiotische Reiniging Editie 2024#1 (geldig t/m 31-06-2024) diverse actiesets m.b.t. de wasproducten van proWIN. Als je al bekend bent met de wasmiddelen kun je door de aanbiedingen op de grootverpakkingen of meervoudaanbiedingen nog veel voordeliger uit zijn. Bijkomende voordelen is dat het nog milieuvriendelijker is (minder verpakkingsmateriaal) en je kunt een hele lange tijd vooruit.

 

 

Geschenken

Bij een bestelling van €30 mag je een Klantengeschenk (klantenpromo) uitkiezen.

Boek een demonstratie online of live en dan krijg je alvast een demopromo cadeau (met of zonder bijbetaling). Nodig vrienden, familie, buren en collega’s uit en dan maak je er samen met jouw consulent(e) een geslaagde demonstratie van. Wellicht kun je dan ook nog beloond worden met nog meer demopromo’s en/of speciale demopromo.

In de actuele folders kun je alle actuele geschenken en actie(set)s terugvinden.

De actuele prijslijsten van proWIN kun je hier terugvinden.

 

Klik hier of op onderstaand plaatje voor de andere onderdelen van Wassen met proWIN.