Zomeractie proWIN

Naast de reguliere actiefolders biedt proWIN nog veel meer zomers voordeel voor de gastvrouw/ gasten en nieuwe producten.

Bij proWIN vieren we de zomer van 15 juni t/m 15 september met deze zomeractie. Er zijn speciale aanbiedingen voor de gastvrouw/-heer, waarbij er per €300 demo-omzet gebruik mag worden gemaakt van deze aanbiedingen. Voor natural wellness zijn dat sets 1a t/m 1c en voor Symbiotische Reiniging zijn dat sets 4a t/m 4f. Uiteraard zijn er ook voor de gasten speciale aanbiedingen waar gebruik van gemaakt kan worden. Iedere gast mag op een demo gebruik maken van 1 van de acties. Voor natural wellness zijn dat sets 3a t/m 3e en voor Symbiotische Reiniging zijn dat sets 6a t/m 6c. Verder worden bij proWIN regelmatig nieuwe producten en/ of producten in andere kleurstellingen geïntroduceerd en dat doen we ook tijdens de speciale zomeractie-periode. Voor natural wellness zijn deze terug te vinden bij 2a t/m 2d en bij Symbiotische Reiniging onder 5a t/m 5e.

Door deze zomerse aanbiedingen (naast de reguliere actiefolders) wordt het nog interessanter om een keer gastvrouw/gastheer te zijn of een demo bij te wonen als gast. Kom maar op met die zomer en vraag jouw proWIN-consulent(e) om meer info. Als je op zoek bent naar een van onze consulenten bij jou in de buurt. Klik dan hier!