POLISH & WAX: Shine, shine, shine!!!

Vanaf vandaag verkrijgbaar: Fantastische producten om te polijsten en verzegelen voor o.a. auto, motor (bestel)bus en vrachtwagen. We hadden natuurlijk al de ALLESKUNNER PREMIUM, CARWASH Handschoen en X-TRA DRY om te wassen, maar nu kunnen we ook polijsten en verzegelen met proWIN.

Let them shine again!!

Bij deze nieuw geïntroduceerde producten gebruik je de al langer bekende SPEEDY. Laat lichtverweerde tot sterk verweerde gekleurde of metallic lakken weer stralen en verzegel dit dan zodat het ook langer mooi blijft. Hoe gebruik je deze nieuwe producten. We leggen dat uit d.m.v. een stappenplan (zie ook de bovenstaande afbeeldingen voor de bijbehorende producten):

Stap 1:
Al naar gelang de toestand van de lak gebruik je de CAR POLISH SOFT (voor relatief nieuwe, lichtverweerde lak) of de CAR POLISH STRONG (doffe, sterk verweerde lak). Deze wordt opgebracht met behulp van de MICROPAD POLISH & CLEAN (blauwe zijde) in combinatie met de SPEEDY. Behandel het van te voren gereinigde en gedroogde oppervlak in een ronddraaiende beweging.

Stap 2:
Achtergebleven, overtollige resten CAR POLISH worden verwijderd en de auto krijgt een prachtige glans met behulp van de POLISH & CLEAN doek.

Stap 3:
Opbrengen van de CARWAX HARD met behulp van het bijbehorende sponsje. Pak het sponsje bij de zwarte zijde beet en met een draaiende beweging neem je wat wax op. Deze vervolgens voorzichting en dun aanbrengen op de lak en daarna gelijkmatig verdelen met ronddraaiende bewegingen.

Stap 4:
Na een korte droogtijd kunnen overtollige resten van de CARWAX HARD verwijderd worden met behulp van de WAX doek.

Het oppervlak is nu gereinigd, gepolijst en verzegeld. Kortom het ziet er weer perfect uit en blijft ook voor langere tijd mooi. Ook ideaal voor auto’s, bussen die langere tijd voorzien zijn van stickers, waardoor er kleurverschillen zijn ontstaan na het verwijderen van de stickers.

De POLISH en WAX producten zijn niet geschikt om op glas of ongelakte kunststoffen te gebruiken.

Je kunt bij jou proWIN-consulent(e) terecht voor meer informatie m.b.t. of voor het bestellen tegen introductieprijzen van deze mooie nieuwe aanwinsten in het proWIN assortiment. Als je nog geen consulent(e) hebt of kent, helpen we je graag verder. Klik dan hier.