Je kerstpakket (laten) samenstellen met proWIN producten

Als je jouw medewerkers of relaties wil bedanken, kun je jouw kerstpakket natuurlijk ook samenstellen met proWIN producten. Mooie premium producten, die kwaliteit, duurzaamheid en eerlijkheid uitstralen.

Geven loont, delen = vermenigvuldigen

Maar het is ook ontzettend leuk om te geven. Waardering en aandacht maakt alles mooier. Je kunt gebruik maken van de sets in de SINTERKLAAS- & KERSTWERELD, maar je kunt ook losse producten combineren. Wat te denken van een vogelhuisje of een SWEETHEART en meteen ook het goede doel ondersteunen. De producten uit de natural wellness zijn natuurlijk ook ideaal om te geven zoals een voetenverwen-pakket en met een tegoedbon kan een medewerker of relaties zelf uitkiezen.

Jouw proWIN-consulent(e) helpt je graag om een of meerdere mooie pakketten samen te stellen. Bestel tijdig zodat je tijdig je pakketten in huis hebt. Klik hier als je nog geen consulent(e) kent of hebt.