Winterdemo dag 23

Gasten-/ klantenactie

Toppers uit alle 3 productlijnen met 50% korting.

 

Wauw! De keuze is reuze. Iedereen die in december al voor minimaal €99 heeft besteld of in totaal gaat bestellen, kan profiteren van deze Gasten-/ klantenactie. Als er bij jouw consulent(e) in de Winterdemo 3 demo’s zijn geboekt, mag JIJ ook hiervan gebruik maken. Voor diegene die een demo boekt, is er natuurlijk ook een BOEKINGSGESCHENK (bijv. onze HARTENDIEF).

ORANGE POWER

Het eerste filmpje gaat over de ORANGE POWER. Waar de ALLESKUNNER het groene goud is, is de ORANGE POWER het gele goud.

 

PROSEA CRÈME

De PROSEA CRÈME is geweldig van binnen (qua product) als van buiten (qua verpakking). In het filmpje zie je waarom dit zo is.

 

best friends Snuffelmat

Een leuk, maar zeker ook nuttig tijdverdrijf voor jouw beste vriendje levert de best friends Snuffelmat. Snuffel maar eens door het filmpje.

 

BASISSET VAATWASSER

Op dag 19 is er uitgebreid aandacht besteed aan deze producten. Klik hier of op onderstaand plaatje voor alle info. over die producten.

GWNC bodyscrub

best friends Reisdeken

 

HARTENDIEF als BOEKINGSGESCHENK!!

We hebben er lang op moeten wachten, maar nu is het dan eindelijk weer zo ver! Als je wilt, krijg je hem cadeau! Boek nu je proWIN-demo bijvoorbeeld in januari en bespaar maar liefst € 47,90!! Bekijk onderstaand filmpje om de hartendief in actie te zien en het verschil met een normale toiletborstel.

 

Gratis KLANTENGESCHENK

Bij een bestelling van min. €30 (bijv. meerdere acties uit de Winterdemo en/of acties uit de Sinterklaas- en Kerstwereld en/of andere producten) krijg je een gratis klantengeschenk. Klik hier of op onderstaand plaatje voor de mogelijkheden met uitleg per product.

 

Het antwoord op de vraag over de witte kerst:

We hopen er elk jaar weer op: een witte kerst. De kans is vrij klein. In de afgelopen 100 jaar hadden we maar 8 keer een witte kerst! Volgens het KNMI (Nederlandse tegenhanger van het Belgische KMI) spreken we pas van een witte kerst als op beide kerstdagen een gesloten sneeuwdek wordt gemeten in de Bilt. De kans hierop is dus maar 8%.

 

Klik hier of op onderstaand plaatje voor de berichten van de voorgaande dagen van de proWIN Winterkalender