Winterdemo ’23 dag 02

PURE AIR RED

De PURE AIR RED met de geur van gebakken appel en kaneel past uitstekend bij de winter en bij de feestelijke decembermaand.

 

PURE AIR neutraliseert formaldehyde uit de binnenlucht en verbetert het binnenklimaat. Perfect in combinatie met de AIRBOWL, de AIR PUMP of de win-i. De PURE AIR RED met de geur van gebakken appel en kaneel past uitstekend bij de winter én bij de bijbehorende feestdagen. De PURE AIR RED is slechts tijdelijk verkrijgbaar (op = op).

Doseringen:

AIRBOWL:

Voeg 15 – 30 ml toe aan het water in het waterreservoir.

AIR PUMP:

Giet ± 30 ml PURE AIR in de AIR PUMP en vul aan met gedestilleerd water (tip: vul de fles slechts voor de helft met gedestilleerd water voor een sterkere intensiteit en om te voorkomen dat het water muf wordt na een langere periode)

win-i:

Voeg 5 – 10 ml PURE AIR toe aan het water in het waterreservoir (tip: als je wil gaan stofzuigen met de win-i (CLEAN stand of hoger) gebruik dan maximaal 5 ml PURE AIR i.v.m. schuimvorming).

PURE AIR neutraliseert de schadelijke stof formaldehyde en vermindert onaangename organische geuren. In onderstaande video zie je meer over het gebruik en de mogelijkheden van de PURE AIR.

 

De PURE AIR (ook de PURE AIR RED) is ook verkrijgbaar in de SCHONE LUCHT (26) aanbieding uit SINTERKLAAS- en KERSTshoppen. Ook de PURE AIR BLACK en PURE AIR PINE TREE zijn hierbij keuzemogelijkheden (zo lang de voorraad strekt).

Onderstaand de AIRBOWL 2 met zijn mogelijkheden:

NB Alle PURE AIR-varianten worden in de loop van de tijd allemaal aangepast naar kleurloze varianten. Dit omdat er geen kleurstoffen meer worden toegevoegd tijdens het productieproces in het kader van duurzaamheid. De geur en werking blijven gewoon hetzelfde.

 

Klik hier of op onderstaand plaatje voor het overzicht van de complete Winterdemo tot nog toe.