Winterdemo ’23 dag 06

BAKKEN VOOR DE FEESTDAGEN (actie geldig t/m 31-12-2023)

BAKKEN VOOR DE FEESTDAGEN is de perfecte startersset voor alle proWIN nieuwelingen en iedereen die onze populaire klassiekers weer nodig heeft.

 

ALLESKUNNER

Zeer zuinig in gebruik, ECOCERT-gecertificeerd, milieuvriendelijk superconcentraat en ook wel bekend als het groene goud van proWIN. De ALLESKUNNER is vernieuwd. Hij is nu nog krachtiger, heeft een geur én hij is klimaatneutraal. Gegenereerde CO2 tijdens het volledige proces van grondstoffen naar eindproduct dat bij de proWIN-klant wordt afgeleverd, wordt volledig gecompenseerd met natuurproject-investeringen.

De ALLESKUNNER is geschikt voor alle waterafwasbare oppervlakken en kan ingezet worden als:

  • Allesreiniger
  • Voegenreiniger
  • Glasreiniger
  • Vloeronderhoud
  • Glansverwijderaar
  • Mos en algenverwijderaar
  • Tapijt- en bekledingreiniger
  • Velgenreiniger
  • Keukenreiniger, etc….

Dosering (met water verdund)

– 1:10 voor zware vervuiling (groene aanslag, vlekken, voegen, etc.)

– 1:20 voor normale vervuiling (allesreiniger en keukenreiniger)

Voeg voor (vloer)reiniging 2 sprays (uit de Sproeiflacon) van de 1:20 verdunning per liter water toe aan het schoonmaakwater.

Verderop vind je 2 video’s over gebruik en toepassingen van de ALLESKUNNER.

MICROSTANDAARD Handschoen

Onze MICROSTANDAARD Handschoen is een universele, ultrafijne reinigingshandschoen. De handschoen is geschikt voor bijna ALLE huishoudelijke oppervlakken. Ook perfect voor het reinigen van bekleding en tapijten en verticale oppervlakken zoals muren en deuren. Niet geschikt voor
gewaxte of geoliede oppervlakken. Ook niet gebruiken op hoogglansoppervlakken. Op stof en bekleding altijd uitwaaieren en niet in een cirkelvormige beweging werken.

UNIVERSEEL

Onze UNIVERSEEL is een universeel inzetbare doek. Dankzij de twee verschillende zijden is hij geschikt voor bijna ALLE oppervlakken.

Zachte onbehandelde zijde => geschikt voor bijna alle oppervlakken

Ruwe gelaserde (tekst) zijde => geschikt voor alle harde en krasbestendige oppervlakken

De doek is o.a. niet geschikt voor krasgevoelige oppervlakken zoals mineraal gegoten producten (wastafel, bad, douchebak) en hoogglansoppervlakken….

In onderstaande video zie je het gebruik en de toepassingen van de ALLESKUNNER in combinatie met MICROSTANDAARD Handschoen, UNIVERSEEL, Sproeiflacon en SCHUIMWONDER.

 

In de video hieronder zie je hoe je de ALLESKUNNER kunt aanmaken in de Sproeiflacon en in het SCHUIMWONDER in verschillende doseringen.

 

BURNEX

De BURNEX is onze ECOCERT gecertificeerde ECO OVEN- & GRILLREINIGER. Het is een reinigingsgel zonder oplosmiddelen, waarbij je niet hoeft te
schrobben, krabben of verhitten. Perfect geschikt voor ovens, BBQ’s, magnetrons, inductiekookplaten, kachelruiten of ingebrande pannen, etc.

Toepassing:
Schudden voor gebruik, een dunne laag aanbrengen, verdelen met onze daarvoor bestemde kwast en minstens 3 uren tot een nacht (afhankelijk van de mate van vervuiling) laten inwerken.

Wrijf grondig met een vochtige doek (bij voorkeur een STRONG doek of Duo Pad STRONG) om alles volledig schoon te maken.

BELANGRIJK
– Alleen op koude oppervlakken gebruiken
– Vermijd contact met huid en ogen, omdat BURNEX sterk ontvettend en eiwitoplossend is.
– Breng aan met een geschikte kwast en draag handschoenen
– Mag alleen gebruikt worden op oppervlakken die geschikt zijn voor reiniging met een ovenreiniger, d.w.z. NIET gebruiken op aluminium, koper, teflon of gietijzer.
– Volg de instructies van de fabrikant

Als het begint te schuimen onder de folie (bijv. huishoudfolie), dan verdraagt het oppervlak de BURNEX niet en is het dus ongeschikt!

Onderstaand ook een video over het gebruik en mogelijke toepassingen van de BURNEX.

 

 

Klik hier of op onderstaand plaatje voor het overzicht van de complete Winterdemo tot nog toe.