Winterdemo ’23 dag 09

BASISSET VAATWASSER (actie geldig t/m 31-12-2023)

Deze set een absolute MUST HAVE voor iedereen met een vaatwasser!

 

Hieronder worden de verschillende producten uit de set behandeld en is er natuurlijk een video over de producten en het gebruik hiervan. Ook wordt de MACHINE N’CLEAN besproken voor de reiniging van je vaatwasser en komen er onderaan de pagine nog actuele actiesets (3 halen, 2 betalen) voorbij voor als je al fan bent van de vaatwasproducten van proWIN.

DISH N’CLEAN BOUTIQUE Nr. 1 (vaatwasmiddel)

De geurvrije formule op basis van natuurlijke ingrediënten geeft glans en reinigt zelfs hardnekkig vuil. Met suikerhoudende oppervlakte-actieve stoffen uit hernieuwbare grondstoffen en GMO-vrije enzymen worden vetten en koffieresten evenals eiwit- en zetmeelkorsten perfect opgelost.

Toepassing

  • 7-10 gram (koffielepel) bij normale verontreiniging
  • 1-15 gram (1,5 tot 2 koffielepels) bij sterke verontreiniging

DISH N’CLEAN BOUTIQUE Nr. 2 (regenereerzout)

Een grofkorrelig, puur speciaal zout voor het reguleren van de waterhardheid. Bij gebruik in de vaatwasser in combinatie met ons vaatwasmiddel en glansspoelmiddel worden glazen, servies, bestek en de machine zelf perfect beschermd tegen kalkafzetting. Zorgt voor een langere levensduur van de vaatwasser en schitterende afwasresultaten zonder toevoegingen. De hoeveelheid zout die wordt gebruikt, wordt door de vaatwasser bepaald op basis van de instellingen (a.d.h.v. waterhardheid).

GLANSSPOELMIDDEL

Het glansspoelmiddel helpt bij het drogen van de vaatwasser en zorgt samen met DISH N’CLEAN NR.1 en regenereerzout voor een optimaal reinigingsresultaat van bestek en servies. De combinatie van natuurlijk citroenzuur en plantaardige alcohol voorkomt kalk- en watervlekken! Sneldrogend servies zonder strepen voor de perfecte glans!

Toepassing
Giet het glansspoelmiddel in het daarvoor bestemde vakje in de vaatwasser. Omdat ons vaatwaspoeder minder schuim produceert in de vaatwasser, gebruikt de machine automatisch minder glansspoelmiddel. Volg de doseerinstructies van de vaatwasserfabrikant en houd ook rekening met de plaatselijke waterhardheid.

MACHINE N’CLEAN

Voor de hygiënische reiniging van wasmachines en vaatwassers. De speciale reiniger verwijdert op vettige en olieachtige vervuiling evenals residuen van bv. levensmiddelen, reinigings- of wasmiddelen. Nare geurtjes in de apparaten worden voorkomen. De glycerine in het product verzorgt oppervlakken en afdichtingen, door de roestbescherming wordt een langere levensduur van de apparaten bereikt. De receptuur met frisse geur is ook geschikt voor gebruik in zeoliet machines. Regelmatig reinigen en onderhoud zorgt voor langdurige funtionaliteit en energiebesparing van de machines.

Tip:

Reinig je machines maandelijks en zet hiervoor een reminder in je (elektronische) agenda.

Bekijk de video over de vaatwas-producten, MACHINE N’CLEAN en het gebruik hiervan. Onder de video volgen nog actiesets voor de fans die al vaatwassen met proWIN.

 

Tijdens SINTERKLAAS- & KERSTSHOPPEN zijn er ook nog actiesets 3 halen – 2 betalen van de DISH N’CLEAN No. 2 (zout) en van het GLANSSPOELMIDDEL. Daarnaast is de DISH N’CLEAN No. 1 (vaatwasmiddel) ook verkrijgbaar in navulzakken van 500 gr en in een emmer van 5 kg. In beide gevallen ben je én goedkoper uit én nog duurzamer (minder verpakkingsmateriaal).

 

 

Klik hier of op onderstaand plaatje voor het overzicht van de complete Winterdemo tot nog toe.