Winterdemo ’23 dag 10

MILJOENENDING

Het MILJOENENDING is een reinigingsdoek gemaakt van snel hernieuwbare bamboe voor tal van toepassingen in de keuken en de eetkamer en nu 2 voor de prijs van 1 (actie geldig t/m 31-12-2023).

 

De OEKO-TEX®️ STANDARD 100 gecertificeerde viscosevezel (bamboe) biedt een heel hoge vuil- en vochtopname, die ook vetten en oliën uitstekend opneemt. Het gemakkelijke uitspoelen van deze vezel en de antibacteriële werking van de bamboe vermindert onaangename geurtjes en gaat bacteriegroei tegen.

Het MILJOENENDING is de perfecte vervanging voor keukenrol. Dankzij de duurzaamheid en herbruikbaarheid van deze vezel worden papier en keukendoekjes bespaard en zo wordt het milieu veel minder belast. Bamboe (als grondstof) groeit heel snel en er hoeven veel minder bomen gekapt te worden voor de papierindustrie (keukenrol, keukenpapier, etc.).

Toepassing
Maak het doekje voor gebruik nat met water en spoel het na gebruik goed uit.

Voorbeelden van gebruik:
Opvegen van keukenolie, vet, balsamicoazijn, koffie, rauw ei of deppen van vlees of vis, etc. (alles waarbij je eigenlijk keukenrol gebruikt …. Behalve het snuiten van je neus).

Bekijk het MILJOENENDING in actie in onderstaande video.

 

 

Klik hier of op onderstaand plaatje voor het overzicht van de complete Winterdemo tot nog toe.