Winterdemo ’23 dag 15

High Protection crème

De klimaatneutrale High Protection crème is een beschermende, voedende en waterafstotende crème met vitamine E-Pearls (actie geldig t/m 31-12-2023).

Deze allround verzorging en bescherming is geschikt voor alle huidtypes. Vooral de handen kunnen met deze zachte crème worden beschermd tegen kloven en uitdrogen. De crème wordt vooral aangeraden vóórafgaand aan huidbelastende activiteiten, zoals schoonmaken, klussen of tuinieren. Dit om de beschermende olie- en hydratatielaag van de huid te behouden.

De High Protection crème met vitamine E-Pearls is waterafstotend. Het voedt en beschermt de huid en houdt haar soepel en zacht. Dankzij de huidbeschermende werking helpt het ook huidirritaties te verminderen en bevordert het de vorming van nieuwe huid. Het ingrediënt vitamine E-acetaat staat al jaren bekend om zijn positieve effecten op de huid.

Deze crème geeft je huid een aangenaam, verfrissend gevoel en een aangename geur. Dit product is klimaatneutraal (gecertificeerd door een externe onafhankelijke partij) en dat betekent dat er bij alle handelingen van grondstof t/m levering naar de eindklant zo weinig mogelijk CO2 wordt gegenereerd en de CO2 die wel wordt gegenereerd wordt gecompenseerd via gecontroleerde internationale milieubeschermingsprojecten.

Bekijk onderstaande video voor meer info.

 

 

Klik hier of op onderstaand plaatje voor het overzicht van de complete Winterdemo tot nog toe.