Winterdemo ’23 dag 17

Showergels

Mix it – 3 halen, 2 betalen: Shower EXOTIC, Shower Sorbet en/of MAX All in One Showergel (actie geldig t/m 31-12-2023).

De keuze is reuze! Hou je van pittig en exotisch of hou je van licht en luchtig of hou je meer van een mannelijke, pittige geur? Je kunt ook 2 keer dezelfde nemen met een andere erbij of 3 keer dezelfde. Hieronder worden de 3 douchegels verder toegelicht.

Shower EXOTIC

Deze douchegel maakt indruk met een aangename, subtiel schuimende formule en een heerlijke geur die het douchen tot een bijzondere ervaring maakt. De douchegel reinigt de huid bijzonder mild en grondig. De diverse gebruikte oliën voeden de huid zelfs tijdens het douchen en zijn licht hydraterend. De douchegel is daarom ook ideaal voor de droge huid. Verwen je huid met onze fantastische douchegel en zijn pittige, exotische geur.

Shower Sorbet

De Shower Sorbet biedt een lichte en luchtige douche-ervaring met dode-zeezout voor een dagelijkse en zachte reiniging van het lichaam. De Shower Sorbet wordt ook aanbevolen voor de gevoelige huid. Het is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen vanaf twaalf jaar voor het reinigen van de lichaamshuid.

MAX All in One Showergel

Deze douchegel combineert twee producten in één. Hij kan worden gebruikt voor de dagelijkse reiniging van haren én lichaam. Een pepermuntextract zorgt voor een aangenaam frisse en mannelijke geur. Het extract van vlierbloesem zorgt voor een lichtzoete geur. De ingrediënten reinigen mild en laten de huid zacht en gehydrateerd aanvoelen.

Bekijk onderstaande video voor meer informatie over de showergels.

 

 

Klik hier of op onderstaand plaatje voor het overzicht van de complete Winterdemo tot nog toe.