Winterdemo ’23 dag 18

EASY TOILET

Een droomduo met onze populaire toiletborstel, de V7 Line HERZILEIN samen met onze ecologische STENNEX (MINT of  LEMONGRAS)! Actie geldig t/m 31-12-2023.

Hieronder worden deze producten één voor één verder toegelicht en er is verder onderaan op de pagina ook informatie en een video over de ACTIVE ORANGE en V7 HERZILEIN MINI, die niet alleen een perfecte aanvulling op dit duo kunnen zijn, maar zelf nu ook in een aanbieding/actieset verkrijgbaar zijn.

V7 HERZILEIN (toiletborstel)

De V7 LINE HERZILEIN is onze bekende, elegant vormgegeven toiletborstel met een extra lange, gebogen steel. Deze is bijzonder praktisch in het gebruik. De flexibele, hartvormige toiletborstel met V7-borstelharen aan beide zijden kan ook op moeilijk bereikbare plaatsen komen. De flexibele borstelharen zorgen voor een effectieve reiniging zonder hinderlijk spetteren of druppelen. Ook laat vuil of toiletpapier makkelijk los en blijft dus niet aan de borstel hangen. Het design en de eigenschappen van de V7-serie van HERZILEIN garanderen een optimaal contact met het oppervlak en daardoor goede reiniging. Bij droog gebruik wordt hardnekkig vuil gemakkelijker verwijderd. Bevochtigen in het stromende water van de toiletspoeling en het oppervlak reinigen met zachte draaiende bewegingen zonder veel druk uit te oefenen. Een kleine hoeveelheid kracht leidt tot een beter schoonmaakresultaat, omdat de V7 borstelharen zich flexibel kunnen aanpassen.

Tip:
Perfect in combinatie met de V7 LINE HERZILEIN Mini, de ACTIVE ORANGE en de STENNEX.

STENNEX MINT / STENNEX LEMONGRAS

STENNEX MINT of STENNEX LEMONGRAS bestaat uit een combinatie van natuurlijk melk- en citroenzuur en hernieuwbare suikertensiden. Deze verwijderen op betrouwbare wijze vuil-, kalk- en urineaanslag in het toilet. De gelformule zorgt voor een ideale hechting van het product aan het oppervlak en een optimale reiniging. Essentiële munt- of citroengrasolie in biologische kwaliteit vermindert onaangename geurtjes en zorgt voor een prettige geur in toilet of badkamer. Bijzonder gemakkelijk in gebruik dankzij de ergonomisch gevormde en hervulbare fles van gerecycled materiaal.

Tip:
Wij raden aan om de lege fles STENNEX MINT na te vullen met het STENNEX navulpak 1,5 liter. Dit bespaart je geld en en levert minder verpakkingsafval op. Verder naar beneden staat er ook een video over het navullen van de STENNEX fles.

Bekijk onderstaande video voor meer informatie over de V7 HERZILEIN en STENNEX uit de EASY TOILET actieset. Onder de video volgt nog meer informatie over de ACTIVE ORANGE en HERZILEIN MINI die momenteel ook in de aanbieding / actieset verkrijgbaar zijn.

 

Hieronder een video over het navullen van de STENNEX vanuit de STENNEX navulzak.

 

ACTIVE ORANGE

ACTIVE ORANGE produceert een actief schuim dat tot onder de toiletrand reikt en zelfs zware afzettingen perfect oplost. Zelfs moeilijk bereikbare plekken worden perfect bereikt met het actieve schuim! Door de combinatie van natuurlijk citroenzuur, kiezelgoer en wasactieve substanties worden kalk, urinesteen en vet automatisch en moeiteloos verwijderd. De frisse sinaasappelgeur voorkomt onaangename geurtjes. Voor een sprankelende en hygiënische reiniging van het toilet (zie video onderaan de pagina).

Toepassing:

Plaats V7 HERZILEIN in het toilet en giet 1,5-2 liter heet water (ca. 60 graden) tegelijk met een volle maatbeker ACTIVE ORANGE in het toilet op de toiletborstel. Laat het geurige schuim opstijgen en inwerken. Daarna maak je het toilet grondig schoon met de V7 HERZILEIN. Ook zeer geschikt voor het reinigen van doucheafvoeren, afvoeren en overstorten in de gootsteen of bijv. voor vuile, verkalkte bloemenvazen, etc.

V7 HERZILEIN MINI

De V7 HERZILEIN MINI is een broertje van de V7 HERZILEIN. Deze kan zowel in zijn houder op de vloer gezet worden of met behulp van een clip aan de steelhouder van de grote V7 LINE HERZILEIN vastgemaakt worden. De MINI komt goed tot zijn recht in kleinere toiletten (caravan, boot), urinoirs, maar kan ook gebruikt worden om bijvoorbeeld douchegoten, vazen en dergelijke te reinigen.

Onderstaande video gaat over de ACTIVE ORANGE, maar ook de  V7 HERZILEIN MINI komt hierin voorbij:

 

Aanbiedingen met ACTIVE ORANGE & HERZILEIN MINI + STENNEX

 

 

Klik hier of op onderstaand plaatje voor het overzicht van de complete Winterdemo tot nog toe.