Winterdemo ’23 dag 19

Verzorgde voeten

De perfecte set om je handen en/of voeten te scrubben! Of gewoon om lekker te ontspannen in een aangenaam voetbad (actie geldig t/m 31-12-2023)!

De beide producten uit deze actieset worden hieronder besproken en zijn in actie te zien in de video. Onder de video staat de GWNC Voetverzorgingscrème. Deze is een ideale aanvulling bij deze set. Tevens is de GWNC Voetverzorgingscrème momenteel ook in de aanbieding. Onze voeten verdienen het om verwend te worden. Ze dragen ons immers de gehele dag en iemand van 80 jaar oud heeft gemiddeld 120.000 km. te voet afgelegd.

GWNC body & massage

De GWNC body & massage is een vitaliserende lichaamsolie. Als we verlangen naar een heerlijk gevoel van welzijn, dan is deze lichaams- en massageolie een pure weldaad. Vooral na een bad, douche, of na een bezoek in de sauna. Zelfs als je huidproblemen hebt, hebben de veelzijdige plantenoliën die erin zitten een balancerend en voedend effect. GWNC body & massage verfrist de vermoeide huid en zorgt voor een verleidelijk, fluweelzacht huidgevoel en een heerlijk gevoel van welzijn. Het product bevat onder andere rozenolie, grapefruitolie, kaneelschorsolie en duindoornolie.

Tips:

  • Masseer de GWNC body & massage regelmatig in na het zonnebaden om je bruine kleur langer te behouden.
  • Voor een nog betere massage-ervaring raden we onze Massagespin aan.

GWNC Voetbadzout

Het GWNC Voetbadzout is een kristallijn steenzout met geselecteerde plantaardige extracten en -oliën voor volledig tevreden voeten. Op elk moment dat onze benen en voeten moe en zwak aanvoelen, als we ze zwaar belast hebben of als we last hebben van vervelende verharde huid zoals eelt en likdoorns, verzorgt en verfrist GWNC voetbadzout onze voeten.

Toepassing:
We raden een dosering van één eetlepel voetbadzout per voetbad aan. Voeg het voetbadzout toe aan warm water en laat je voeten 10-15 minuten inweken.

Voeten- of handenpeeling

De producten uit de set Verzorgde voeten kunnen ook samen gebruikt worden. Smeer wat GWNC body- en massageolie in je handen met een eetlepel GWNC Voetbadzout in mooie gelijkmatige, ronddraaiende bewegingen. De perfecte handscrub voor zachte handen. Je kunt daarna op dezelfde manier je voeten scrubben, bij voorkeur tot aan de enkels.

Bekijk onderstaande video voor meer informatie en scrubactie:

 

GWNC Voetverzorgingscrème

GWNC Voetverzorgingscrème is geschikt voor elk huidtype. De crème houdt de belaste huid van de voeten zacht en sterk. Zo kan de huid de dagelijkse belastingen beter doorstaan en nemen irritaties sneller af. De ideale begeleider van alle wandelaars. Ook een aanrader voor kinderen. Kan ook gebruikt worden na een voetpeeling voor extra verzorging.

De Voetverzorgingscrème is momenteel (t/m 31-12-2023) in de aanbieding tijdens SINTERKLAAS- & KERSTSHOPPEN.

 

Klik hier of op onderstaand plaatje voor het overzicht van de complete Winterdemo tot nog toe.