Winterdemo ’23 dag 20

COPPA

Twee hygiënische microvezeldoeken (COPPA) voor een perfecte reiniging voor de badkamer en het toilet. De koperionen, die in de doek verwerkt zitten, verminderen de kolonisatie van bacteriën op de vezel aanzienlijk en dus ook de verspreiding van die bacteriën (actie geldig t/m 31-12-2023). 

De kleinere koperkleurige COPPA is ideaal voor het reinigen van je toilet en urinoir. De grotere grijze COPPA is perfect voor je wastafels, kranen en alle andere oppervlakken in de badkamer of toilet.

De COPPA is een hygiënische microvezeldoek voor een perfecte reiniging in de badkamer. De koperionen beschermen de doek ook tegen nare geuren. Het antibacteriële effect wordt bereikt zonder extra chemische behandeling. De microvezel is ideaal voor het reinigen van toiletten, badkamers en urinoirs en laat een perfect reinigingsresultaat achter.

COPPA is niet geschikt voor gewaxte, geoliede, gebeitste of zeer gevoelige oppervlakken. Ook voor mineraal gegoten oppervlakken (bijv. mineraal gegoten wastafel) is de COPPA niet geschikt en adviseren we de NATURE. Test bij gecoate oppervlakken (bv. douchedeuren) altijd de hardheid van de coating op een onopvallende plaats.

Bekijk onderstaande actievideo van de COPPA voor meer informatie en toepassing:

 

 

Klik hier of op onderstaand plaatje voor het overzicht van de complete Winterdemo tot nog toe.