Winterdemo ’23 Demopromo’s

Geschenken voor de gastvrouw/-heer

Wordt gastvrouw/-heer in het nieuwe jaar en dan mag je één van de demopromo’s uitzoeken. Bij een succesvolle demo (demo-omzet vanaf €400) en/of bij 3 geboekte demo’s kun je als gastvrouw/-heer nog één of meerdere demopromo’s uitzoeken (geldigheid t/m 31-12-2023).

 

We hebben 3 demopromo’s uitgekozen om hier verder toe te lichten, maar er is nog veel meer keuze (zie onderaan de pagina).

MISTER FLEXIBLE

De MISTER FLEXIBLE is een ultiem reinigingssysteem uit de FLEXIBLE LINE voor vloeren, plafonds, wanden en dan zowel binnen als buiten met veelzijdige mogelijkheden! Door de keuze uit diverse proWIN VloerVezels kan de MISTER FLEXIBLE aan elke ondergrond aangepast en bijna onbeperkt toegepast worden. Door het gebruik van verschillende accessoires kan het gebruik met nog veel meer opties uitgebreid worden.

Voordelen:
• Telescoopsteel uit 2 delen
• 1,80 cm voor plafonds, muren, tegels, wintertuinen, caravans, auto’s, trappenhuizen, vloeren…
• 9 VloerVezels om uit te kiezen
• Kan gecombineerd worden met de FLEXIBLE LINE & SMART LINE
• Weegt slechts 700 gram
• Niet meer bukken
• Met klittenbandsysteem

Bekijk onderstaande video over de MISTER FLEXIBLE.

 

V7 LINE S800

De S-vormige bezem met flexibele V7-borstelharen pakt het fijnste vuil, stof, haar etc. De bezem kan eenvoudig worden afgespoeld met schoon water. De S800 is gemaakt van thermoplastisch materiaal (reageert op temperatuur) waardoor deze zich optimaal aanpast aan de ondergrond. Het is super hygiënisch omdat het afwasbaar is. Door zijn slanke vorm perfect voor hoeken en randen.

Hij beschikt over een 2-delige telescoopsteel en is geschikt voor binnen- en buitengebruik. De buitenrand is rondom voorzien van rubber en is daardoor zacht voor meubels. De S800 is voor droge en natte ruimtes. Licht qua gewicht, maar een zwaargewicht qua resultaten en heel comfortabel om mee te vegen. Dankzij de elektrostatische lading bindt het zelfs de kleinste deeltjes aan het borstelmateriaal. Na de uitleg over de V7 LINE BEZEMSET volgt een video over de S800 én de bezemset.

V7 LINE BEZEMSET (V7 LINE HANDVEGER & BLIK)

De V7 LINE HANDVEGER is ideaal voor het snel reinigen van oppervlakken in en om het huis. Met de draaibare handgreep kan de handbezem worden aangepast en is daarom ook perfect voor linkshandigen. De flexibele V7-borstelharen zorgen ervoor dat vuil, stof en haar gemakkelijk worden meegenomen en de elektrostatische lading bindt zelfs de kleinste deeltjes aan het borstelmateriaal. Ook vloeistoffen kunnen optimaal worden verwijderd met de rubberen lip.

Het V7 LINE BLIK is gemaakt van lichtgewicht kunststof en is de ideale metgezel van de V7 LINE HANDVEGER. De handgreep is draaibaar met 4 posities (elk in een hoek van 90°) en is daardoor flexibel en verstelbaar voor alle omstandigheden. De elastische rubberen lip is breed en schuin waardoor hij optimaal op de vloer rust en de kleinste stofdeeltjes gemakkelijk worden opgeveegd. Door de trechtervorm van de stoffer wordt het vuil perfect opgepakt en de opstaande rand voorkomt dat wat al is opgeveegd weer naar beneden valt. Opgeveegd vuil en vloeistoffen kunnen hierdoor snel en eenvoudig worden afgevoerd.

Tip:
Bescherm de rubberen-lip en hang het blik op of gebruik de beschermstrip. Mocht de rubber toch een keer beschadigen, kan deze vervangen worden en hoeft er dus niet een compleet nieuw blik aangeschaft te worden.

Bekijk onderstaande video over de V7 LINE BEZEMSET en S800.

 

Naast de 3 hierboven behandelde demopromo’s zijn er nog meer demopromo’s om uit te kiezen als gastvrouw/-heer. Klik op onderstaande plaatjes om ze te bekijken. Je kunt kiezen uit de promo’s van het 1e kwartaal van 2024, maar je kunt ook nog steeds kiezen uit de promo’s uit SINTERKLAAS- en KERSTSHOPPEN 2023 (blz. 42 en verder). Jouw proWIN-consulent(e) vertelt je er graag meer over.

proWIN demopromo’s 1e kwartaal 2024

proWIN demopromo’s SINTERKLAAS- & KERSTSHOPPEN 2023 (vanaf blz. 42)

 

Klik hier of op onderstaand plaatje voor het overzicht van de complete Winterdemo tot nog toe.