Winterdemo ’23 dag 23

AIRBOWL 2 als Speciale demopromo

De gastvrouw of -heer van een (online) demonstratie met een omzet van minstens €600 kunnen de AIRBOWL 2 voor slechts €79,90 aanschaffen in plaats van €179. Voor het boeken van de demo en voor de eerste €400 ontvangt de gastvrouw/-heer ook al 2 demopromo’s (naar keuze met of zonder bijbetaling). Het loont zich dus om gastvrouw/-heer te zijn (actie geldig t/m 31-12-2023).

Er zijn 2 AIRBOWL varianten: De AIRBOWL 1+ en de AIRBOWL 2.

De proWIN AIRBOWL 1+ is het goedkopere instapmodel in de proWIN AIRBOWL serie! Het verschil met de populaire proWIN AIRBOWL 2 is dat de 2 meer functies heeft en verschillende standen. Beide AIRBOWL varianten zijn luchtreinigers met een waterfilter. De AIRBOWL 1+ en het licht hiervan worden met een knop in- of uitgeschakeld. Hij heeft maar één sterkte niveau, dat overeenkomt met het sterkste niveau van de AIRBOWL 2. De AIRBOWL 1+ is er in glanzend wit en in zilver.

De AIRBOWL 2 heeft verschillende instelmogelijkheden. De ventilatiesnelheid kan in 3 stappen worden aangepast en er zit een timer-functie op. Hij heeft ook een nachtmodus en geeft de kamertemperatuur weer. De AIRBOWL 2 is er in glanzend zwart. Beide AIRBOWL’s hebben ingebouwde UV-verlichting, die kiemen, virussen en bacteriën aanpakt.

In combinatie met de proWIN PURE AIR (zie de link van dag 2 uit deze Winterdemo) neutraliseert de proWIN AIRBOWL onaangename geuren en schadelijke stoffen (formaldehyde) uit de kamerlucht.

Tips:

  • Zet de AIRBOWL aan als je gaat gourmetten, fonduen, steengrillen, etc. en laat deze indien nodig daarna ook nog draaien om te voorkomen dat je hele woonkamer (of nog meer) naar het eetfestijn gaat/blijft ruiken.
  • Sterk aanbevolen voor astmapatiënten en mensen met huisstof- en/of pollenallergie.

Bekijk onderstaande video voor meer info.

 

Zowel de AIRBOWL 1+ als ook de AIRBOWL 2 zijn extra voordelig tijden SINTERKLAAS- en KERSTSHOPPEN.

 

Klik hier of op onderstaand plaatje voor het overzicht van de complete Winterdemo tot nog toe.